-
Neyse havuzu küçük tutalım 240 litrelik havuz yeter.
-

Originally Posted by
ayhan53
Valla sen inanma hepsi midemde rakı meze ile gider ama tabakları silen guneysu diye kalmis aklımda arkamdan bana mı yıktınız 5 iniz
Vay hayin vay,
rakı içmek için meyva tabaklarını bile silip süpürdün
Reha Gaya doğru der.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Bu akşamın konusu havuz problemleri olsun.
Soru: A çeşmesi havuzu 8 saatte dolduruyor, B çeşmesi 12 saate dolduruyor, C çeşmesi 4 saate boşaltıyor.
Çeşmelerin üçü de açılırsa havuz kaç saatte dolar. ?
soruda bir eksiklik var gibi geldi bana, sıcaktan ne olduğunu bulamadım.
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-
-
Bir arkadaşımızın (demokrat76) kalp krizi sonucu vefat ettiği haberi var forumda. (Tam teyit edemedim ama doğru bilgi gibi)
Çok efendi ve saygılı birisiydi.
Şu an gerçekten üzgünüm.
İyi geceler arkadaşlar.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Bir arkadaşımızın (demokrat76) kalp krizi sonucu vefat ettiği haberi var forumda. (Tam teyit edemedim ama doğru bilgi gibi)
Çok efendi ve saygılı birisiydi.
Şu an gerçekten üzgünüm.
İyi geceler arkadaşlar.
Sosyal medyada da vefat yönünde paylaşımlar var doğru sanırım .. Yaşı çok gençmiş .. Allah rahmet eylesin ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Sosyal medyada da vefat yönünde paylaşımlar var doğru sanırım .. Yaşı çok gençmiş .. Allah rahmet eylesin ..
Ben bulamadım, adres nedir. ?
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Originally Posted by
DeliKAN
Ben bulamadım, adres nedir. ?
Twitter’da yazılıyor ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri