-
valilikler, hdp ülke genelinde yürüyüş yapmasın diye belirli yerlerde illere girişleri sınırlandırmışlar, bahanesi de covid salgını..
-
S&P 500 VIX 40,77 43,97 34,97 -0,02 -0,05...40 altına inmeyen korku endexsi...DOW 1.5 artı bile olsa vız.
Sanırım borsalarda tehlike çanları çalıyor.DAX bile +1'den eksiye düştü,bakalım haftaya nasıl bir başlangıç yapacağız...bizim borsa ise hep ironi,mesela posası kalmamış hisseler bile % 1000-1500 pirimli
,iflaslık gıdalar bile %50 pirimli,bu bana 2001 öncesini hatırlatıyor
-
Bugünkü yeni vaka sayısı 1195 ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
refaba
S&P 500 VIX 40,77 43,97 34,97 -0,02 -0,05...40 altına inmeyen korku endexsi...DOW 1.5 artı bile olsa vız.
Sanırım borsalarda tehlike çanları çalıyor.DAX bile +1'den eksiye düştü,bakalım haftaya nasıl bir başlangıç yapacağız...bizim borsa ise hep ironi,mesela posası kalmamış hisseler bile % 1000-1500 pirimli

,iflaslık gıdalar bile %50 pirimli,bu bana 2001 öncesini hatırlatıyor

konkordato ilan etmiş, personeli kalmamış tarım şirketi 1 haftada 0.80den 1.80 e geldi. gecen senye göre 30 milyon tl fazla kar açıklamış maden şirketi 1 aydır yatay.Borsanın mantığı bu.
-
eski güreşçi hamza yerlikaya vakıfbank yönetim kuruluna atanmış.Dolara son çare olarak supleks ve kündeye getirme teknikleri denenecek sanırım. Yoksa güreşçiden iyi mi bileceğiz bankacılığı.
-

Originally Posted by
MedwiG
Bugünkü yeni vaka sayısı 1195 ..

Herkes birbiriyle iç içe, maske aksesuar olarak kullanılıyor. Gidişata bakarsak ikinci dalga hiç yaşanmayacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Son dakika: Temmuz ayında başlıyor! Corona virüs aşısı..
İnsan üzerinde denenen ilk aşı mRNA-1273 için karar verildi, tüm dünya habere kilitlendi. Corona virüs salgınının yayılma hızı ise, dünya çapında peş peşe rekorlar kırıyor.
https://www.milliyet.com.tr/galeri/s...-asisi-6233701
-

Originally Posted by
dunya
Bende haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Ben otoriteye de delikanlıya da haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri