Lafa geldimi hemen hastaneye gelin test yapýlýyor vs vs.
Benim haftaya cuma kolonoskopi randevum var ve diyete girmem gerek diyorum. "ama belirti olmadan test yapmýyoruz"
Asýl beni üzen akrabamýn (bacanak)ve ailesinin bunu benden saklamasý. Benim üç gün boyunca hastaneye götürdüðüm bilen birisinin saat 22 de haber vermesi ile öðrenmem.
Nasýl haber vermezler yav. Kusura bakmayýn ama sövülecek insanlarmýþ.
Geçen gün ben de hastanede kavga ettim, sevgili kahramanlarýmýzdan biriyle . Doktor bey , virüsle ilgili hiçbir tehlikenin kalmadýðýný beyan etti , ben itiraz edince de týp istisasý aldýðýný söyledi. ( virüsle alakalý deðil aslýnda bölüm, neyse ). Baltayý taþa vurduðunu geç anladý ama iþ iþten geçti.
Evet haklýsýnýz selamý kesmek gerek.Duyduk aradýk "eniþte geçmiþ olsun neden yatýrdýlar diye soruyoruz verdiði yanýt" þekerim yüksekmiþ ondan"hala saklýyor.
Ben genelde sakinim, eþim bayaðý sinirlendi tepki verdi.
Daha ilginç olan 16 gün önce kendi yaþadýðým þehirde bana covid testi yapýlmýþ olmasý. Boðaz ve burundan süprüntü ve kan alýnmýþtý. (Tüik'in belirlediði evlerden bir kiþiden örnek alýnýyormuþ)
Ve ben sonucu bakmadým bile pozitif olsa ekipler kapýya dayanýr hastanede karantinaya alýrlardý diye.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
...Bu ölçüde hiçbir yerde deðil ama bu ülkede zaten her þey çok krizde.
Her þey çok çabuk kýrýlacak bir yapý gösteriyor.
Hep irili ufaklý krizlerden geçiyoruz.
Dahasý,Türkiye'nin kendisi bir kriz ülkesi. Krizde olmayan bir þey var mý?
Eðitimimiz krizde, adaletimiz krizde, ekonomimiz hep krizde, demokrasimiz hep krizde, gerisini siz çoðaltýn.
Bunun yaný sýra savaþtýðýmýz tek salgýn elbette COVID deðil, cehalet salgýný var, umarsýzlýk salgýný var, kayýtsýzlýk salgýný var, zulüm ve þiddet salgýný var.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ulkesi-1747964
Yer Ýmleri