Originally Posted by
dimitris
Benim de çok kýzdýðým bir kuþak ama genel olarak vazgecilecek bir kuþak deðil. Ve AKP 'nin bu kuþaðý okumasýnýn imkansýz olduðunu düþünüyorum.
kýymetli aziz dostum dimitris , kýzmayalým... biz bu sürece nasýl katký saðlayabilir olumlandýrabiliriz o yönde efor sarf eyleyelim....
kýymetli dostum , Muhyiddin bin Muhammed bin Ali bin Muhammed el Arabi gene bir gün bir hallenme üzerineyken tayyi mekan tayyi zaman yaptýðýnda bir yere misafir olarak uðruyor... Karþýsýna bir insan çýkýyor lakin tam emin olamýyor fiziki gözle gördüðüne manevi gözle de iyice bakýyor ki bu bir insan... Fakat bir tuhaflýk hissediyor bu varlýkla ilgili evet insan fakat .... Ibn Arabi bu insan olarak tanýmladýðý varlýðýn yanýna varýyor ve sohbete baþlýyorlar... Ibn Arabi o varlýða (insan ) soruyor siz hangi millettensiniz diye... Varlýk yanýt veriyor , beni ademiz diye... Biz de beni ademiz diyor Ibn Arabi... Bir kaç sohbetten sonra varlýk (insan ) soruyor Ibn Arabiye ; yoksa siz þu beni ademin buðday yiyen nesli misiniz diye ... Ibn Arabi bir an soru karþýsýnda þaþkýnlýða düþüyor ve evet diye yanýt verip soruyor ; peki siz ne ile besleniyorsunuz ? Yanýtýný alýyor lakin bunu açýklamýyor eserlerinde...
açýklamamasý bence de doðrudur ... bilen bilir de , söylememesi gerektiðini de bilir ... hamza sütbýyýk
Son düzenleme : HMZ STBYK; 02-07-2020 saat: 11:46.
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Yer Ýmleri