Bu sabah Müge Anlý da , Esenlerde bir kuyumcu mahalleyi 100 kg altýn dolandýrmýþ diye çýkmýþlardý. Ayný manzara.....
Bu tipler bitmediði sürece kuyumcu , tosuncuk, jetfadýllar bitmez.
Bu sabah Müge Anlý da , Esenlerde bir kuyumcu mahalleyi 100 kg altýn dolandýrmýþ diye çýkmýþlardý. Ayný manzara.....
Bu tipler bitmediði sürece kuyumcu , tosuncuk, jetfadýllar bitmez.
1)bu gönderiden hiç bir þey anlamamýþ deðilsinizdir , anlamýþsýnýzdýr
2) resimleri alt alta siteye eklerken hizalamak istedim güzel görünsün diye. ..... iþaretleri ile saða kaydýrdým alt alta muntazam olsun diye , lakin namümkün çünküm bazen sað tarafa reklam geliyor hizalý gibi duruyor bazen sað tarafta reklam olmuyor resimler orayý da kaplayýnca alt alta düzgün hizalý gibi durmuyor ...
siz baþtan anlamamak üzerine önyargý ile mi bakýyorsunuz gönderilere ? sanmam... ee o halde nedir bu serzeniþ ?
anlarsýnýz, o kabiliyet zeka cevvaliyet azim sabýr sebat vakur falan filan v.b. v.s. sizde gayet de mevcuttur...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
bir halt olacaðý yok.
o zaman biraz gidip kendinizi kültürlendirin... imge metafor nedir jimnastik yaptýrýn zihninize , müze ören yerler gezin , salvador dalinin eserlerine bakarken ufkunuzu açýn , gidin Hasan Ali Yücel okuyun , Yeni Zelanda yerlilerinin dededen toruna gök hikayelerini dinleyin ... kalkýp da ben size ilk önce epistemoloji okuyun ki çalýþacaðýnýz bilimsel alanda üstün vasýflý olun diye göreceli aðýr mý aðýr bir görev de yüklemiyorum üstelik... hayret nedir bu üþengeçlik ?
Moliere olaydý , kahkahayý basardý ...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
dolarý önce 6.85 e deðdirip sonra 6.87 ye dayaadýlar anýnda sonra yeniden 6ç85 ilginç hareket
bir halt olacaðý yok.
Erkin Þahinöz demiþ ki:Yurtiçi yerleþikleri döviz tevdiat hesaplarýnda yeniden artýþ baþladý. son dört haftada 1,9 milyar artýþ yaþandý demiþ.
Yer Ýmleri