-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Bu ay vade sonu madenlerde short squeeze gayet normal bunu bilmeden metal yatırımı yapıyorsanız öğrenmeden denize girmişsinizdir derim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122][emoji122]
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
şef
bankalarda dolar makas açık, üzerine % 1 vergi, maliyet 7 üzeri. dolara mantıklı olarak yatırım yapabileceğimiz bir yol var mı
akşam sistemim al vermiş idi. sabah almak istedim, bu şartlarla almak hesabıma uymadı, nasip değilmiş diyelim, acilen faizleri 2-3 puan arttırmazlarsa işimiz zor, Allah yöneticilerimize akıl, fikir versin.
-
Bir süredir corona tedbirleri kapsamında ülkeye gelemeyen dış güçler ilk uçakla gelmişler belli ki. Enflasyon %10 ama döviz %25 prim yapmış. Ayıptır günahtır koskoca ülkenin para birimiyle oynuyorlar! Acilen doların enflasyona eşit noktaya sabitlenmesi lazım.
Ytd
-
Özellerde öğretmenler 10 un öğrenciler 1,8,12 sınıf 17 sinde diğerleri 24 de ders başı yapması kesinleşmiş .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
reha kaya
Nalbant dükkanına girmişsin, 100 bin dolar gayme hakiki sarrafın bozuk parası olması lâzım.

50 milyon doları şak diye çıkaramıyorsa o dövizci değildir onla çalışılması tavsiye edilmez [emoji3][emoji3][emoji3]
-
-
Bunu nasıl kılıfına uydurup yaparlar bilemem ama ihracatçı ithalatçı belgesi ile vergisiz döviz alıp bankadan sürekli bürodan bozduruyorlarmış .
Maliye bu işlemleri bana kalırsa ileride öpebilir gibi geliyor .
Dün mesela haftada 100 bin parça tekstil üretip satan tüm işçiler kçö gözüken bir büyük firmaya soruşturma açılmış .
Tek başına mı bu kadar malı ürettin diye .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Dolar/TL uzun süre 6,85 civarında yatay seyrettikten sonra iki gündür 6,98'i gören sert hareketler kaydetti. Bloomberg, kuru frenlemek için kamu bankalarının yaklaşık 2 milyar dolar sattığını aktardı. / Bloomberg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri