TBB toplantýsýnda aktif rasyosunun esnetilmesi talebi BDDK tarafýndan makul karþýlandý-Bloomberg HT
TBB toplantýsýnda aktif rasyosunun esnetilmesi talebi BDDK tarafýndan makul karþýlandý-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DXY de ralli olursa epey adam düzerler hem Dolar þortlayanlarý öperler hem de ALTIN GÜMÜÞ vb madenleri long olanlarý düzerler hem de hisselerde long olan TESLA cýlarý vb düzerler. Bir taþla yüzlerce kuþ!!!!!
DXY de Sentiment Extreme short durumunda, diðerlerinde ise Sentiment Extereme long durumunda. Herkes geminin ayný tarafýnda. Bunu kesin kullanýrlar doðramak için.
Herkes ABD bitti, dolarýn sonu geldi naralarý atýyor! Ben henüz öyle olmadýðýný düþünüyorum.
Bu arada elimize bir þans geldi. Onu elimizden kaçýrdýk. Þu koronada kurallara uysaydýk. Diðer ülkelere göre göreceli avantajýmýz olacaktý.
Bu kadar büyük Türkiye sevdalýsý varken, 12 adalarý neden verdik diye milleti eleþtirip dururken, neden maskeyi kollarýna takarlar çözemedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
TCMB: 10 Aðustos'tan itibaren piyasa yapýcý bankalara Açýk Piyasa Ýþlemleri çerçevesinde tanýnan likidite imkan limitleri yarýya düþürüldü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
6.37-38 den hatta 6.40 dan yonca almak önümüzdeki 1-2 yýl için iyi bir yatýrým olur gibi geliyor
alýp 1 yýl bakmayacaksýn.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri