-
Çokomelli müjde saati geldi nemiş bu be.
usd/try 7,2292
-

Originally Posted by
ayhan53
gaz ise bu müjde birileri sanırım deliğin başına çrşmeyş takıp hortumla tankere falan yüklüyon sanacak yahu bunun tesisi kurılacak deniz üstüne alttan borular çekilecek karaya herhalde 8 on milyar doalr yatırım gerektirecek nitelikli personel isteyecek bunlar 1 haftada mı hallolacak ki açık kapatalım yıllık 20 milyar dolar kara geçelim kaldıki bu zıkkımın bide çıkarma maliyeti var bize 20 milyar dolarlık gaz satan 20 öilyar dolar mı kazanıyor
Bide buna sponsorlu cebi milyar dolarcık dolular lazım öyleye
,acaba İngiliz tefecilerinden bulabilirlermi,onlara faizi 19 milyar dolarcık olduğu söyleniyor fısıltı haberlerde.
-

Originally Posted by
refaba
Eğer haber gerçekten müjdeli çıkarsa acaba borsa endexsi %9.9 tavan yapıp devre kesermi

Öyle bir şey olacak olsa bademler çoktan tavana kitlerlerdi
-
Erdoğan: Enerji milli bağımsızlığın gerçek anlamda tesisinde çok büyük öneme sahiptir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan: Petrol ve doğal gaz sahalarının kontrolü ve güvenliği için yeri geldiğinde milyonlarca insanın canının hiçe sayıldığı vahşi bir düzen kurulmuştur
Erdoğan: Bugün ülkemiz bakımından tarihi öneme sahip bir müjdeyi paylaşmak üzere sizlerle bir aradayız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Erdoğan: İnsanlık bizde petrol onlarda kalmış olabilir, rabbim bize bambaşka bir yerde görülmedik zenginlikte bir kapı açtı
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan: Petrol ve doğal gaz sahalarının kontrolü ve güvenliği için yeri geldiğinde milyonlarca insanın canının hiçe sayıldığı vahşi bir düzen kurulmuştur
Erdoğan: Bugün ülkemiz bakımından tarihi öneme sahip bir müjdeyi paylaşmak üzere sizlerle bir aradayız
Ötv değil demek ki doğalgaz çıktı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugünki sevinci bize yaşatan Fatih gemimiz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri