-

Originally Posted by
Crashontheway
Bloom'daki hatun, dolar da 7 lere doğru geri çekilme bekliyorum dedi ohannesburg yaf

çekilebilir,
2 sene önce 7.24'ten 5.25'e çekilmişti ama ne oldu şimdi 7.50
geri çekilmeler olur ama o çekilme orada kalmaz türkiyede ,bunu kabul etmek lazım
-

Originally Posted by
111222333
çekilebilir,
geri çekilmeler olur ama o çekilme orada kalmaz türkiyede ,bunu kabul etmek lazım
faizi katladılar dolar 5'leri gördü, şimdi faiz arttırsalar da aynı oranda düşüş olmaz..
-

Originally Posted by
111222333
çekilebilir,
düştü de raflarda ürünler yine dolar 7 küsurmuş gibi fiyatlanmıştı. dolar almak için fırsat yaratılmış.. neyse umarım yine düşer de yeni alım fırsatı olur..
-

Originally Posted by
111222333
çekilebilir,
Nemi oldu 24 faizi 8.25 çektik daha ne olsun bankalar 8.9 kadar düşürdü faizi yersen enflasyonu 11 de iken mevduat in neti 6.8 di -4 reel vardı hala pozititife gecemedik .
-

Originally Posted by
paramanya
Nemi oldu 24 faizi 8.25 çektik daha ne olsun bankalar 8.9 kadar düşürdü faizi yersen enflasyonu 11 de iken mevduat in neti 6.8 di -4 reel vardı hala pozititife gecemedik .
Bunlar dogru da, bence asil neden bu yonetime, ozellikle damada duyulan guvensizlik,sorun.
Yangini bir kosesinden baslayarak sondurmege calismak lazim,yapmiyorlar, yalanlara devam ediyorlar.
Bence insanlari korkutan bu.
-
Albayrak: Yakında güzel haberler gelebilir-Bloomberg News
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Albayrak: Yakında güzel haberler gelebilir-Bloomberg News
Sn Albayrak bugüne kadar hiç kötü haber vermedi. Verdiği haberler hep iyiydi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
TL, yanlış politikalar nedeniyle kuruş kuruş eriyor.
Dolar dün 7.4905 lira seviyesine kadar çıkarak hem yeni bir rekor kırdı hem 7.50'nin kapısına dayandı.
TL eylül ayı başından bu yana 12 kuruş değer kaybetti.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/tl-y...eriyor-1764514
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri