Ahmet bey alah aþkýna Ýstanbuldaki trafik hangi metropolde var..
2 tane ara sokakta 2.5 saat geçirin..
avrupadan anodolu yakasýna bir bayramda yakýnýzý ziyarete gitmek için 4-5 saat yolda geçirin ondan sonra görüþelim..
yurtdýþýnda 15-20dklýk hadi 1saatlik trafik maceralarýnýz ile istanbulu bir tutuyorsunuz..
istanbul özellikle son reina saldýrýsýndan sonra marka deðeri sýfýrlanmýþ bir þehirdir..
þuan istanbulda binlerce boþ milyon dolarlýk (kaðýt üstünde) deðerlemesi yapýlan konutlardan geçilmiyor..
bu devran bir yerde çok acý bir þekilde kýrýlacak özellikle ataköy-zburnu sahilini incelemek gerek benim yaptýðým basit bir hesapla sýrf bu sahil þeridinde 3 bine yakýn boþ milyon dolarlýk konut var..
türkiyedeki hiç bir milyoner(parayý havadan bulmadýysa) bunlarý almaz veya ticaret yapan kimseye bu salak menkülleri satamazsýnýz..
yabancý alýrmý bilemiyorum.. alýnsa hayalet gibi bomboþ durmazdý heralde bu konutlar..
öteki orta sýnýf lüks hayalet residence konutlardan bahsetmiyorum bile(beylikdüzü basýn ekspres hattý vs..)
bence türkiyede gayrimenkul alýnabilecek tek yer ege akdeniz hattýdýr türkiyede baþka yaþanacak bölge kalmadý..
size dediðim gibi gelin Antalya/kaþtan size yer alalýmhem çok deðerlenecek hemde insan kalitesi çok yukarda ben istanbulda bile vegan restoran bulamaz iken kaþta bulabiliyorum mesela..
bence istanbul her açýdan ölü yatýrýmdýr artýk.. (kalabalýk semtlerde dükkan vs alýnabilir ancak konut kesinlikle alýnmaz)

hem çok deðerlenecek hemde insan kalitesi çok yukarda ben istanbulda bile vegan restoran bulamaz iken kaþta bulabiliyorum mesela..

Yer Ýmleri