Originally Posted by bb79 desene yazık palaya senin yüzünden bostancı hattı iptal olacak eder mi eder, adamın derdi para kazanmak değil bence bizi terste bırakmak, belliki hoşuna gidiyor ve bununla mutlu oluyor
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt eder mi eder, adamın derdi para kazanmak değil bence bizi terste bırakmak, belliki hoşuna gidiyor ve bununla mutlu oluyor nasıl bir ruh hali yaşamışsa artık. yaptıkları ile intikamı çok acı oluyor. alttan alım varmı yoksa dokunmadan sabır ile devammı?
Originally Posted by bb79 nasıl bir ruh hali yaşamışsa artık. yaptıkları ile intikamı çok acı oluyor. alttan alım varmı yoksa dokunmadan sabır ile devammı? Ölü numarası yapıyorum, bugün hiç siftah yapmadım. Biraz egosu tatmin olsun DİE
Originally Posted by *Bozkurt Ölü numarası yapıyorum, bugün hiç siftah yapmadım. Biraz egosu tatmin olsun DİE bak işte bu tip stratejiler zaten palayı öyle bir ruh haline sokuyor ki sonra adam benim üstüme niye oynuyor diyorsun sat buradan mesela alsın götürsün yukarıya
Originally Posted by bb79 bak işte bu tip stratejiler zaten palayı öyle bir ruh haline sokuyor ki sonra adam benim üstüme niye oynuyor diyorsun sat buradan mesela alsın götürsün yukarıya Kâr etmeden mi satalım, para kazanma sırası bende dayu 118binden 128bine kadar ütüldük. 128binden 138bine kadar da ben ütücem
Originally Posted by *Bozkurt Kâr etmeden mi satalım, para kazanma sırası bende dayu 118binden 128bine kadar ütüldük. 128binden 138bine kadar da ben ütücem ovvvv 10 bin puan büyük iddia
Originally Posted by bb79 ovvvv 10 bin puan büyük iddia İddia dedin mi böyle olucak. 118bin mi 138bin mi ilk önce hangisi, hadi bakalım
bugün çok yazdım az susayım 100 said var ise 50'si benimdir.
Forum Rules
Yer İmleri