Artan

48,40 10 18:10
1,43 10 18:10
19,80 10 18:10
134,40 9.98 18:10
7,27 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

176,90 -9.97 18:10
5,15 -9.97 18:10
30,16 -8.1 18:10
53,50 -5.81 18:10
31,42 -5.25 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.498.661.134,75 18:10
18.937.541.252,25 18:10
12.892.151.503,18 18:10
12.478.826.146,80 18:10
11.450.411.774,85 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop-XX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    borsaların çıkması kadar düşmeside normal.
    hep çıksın istemek niye.?
    tl de öyle.
    hep düşsse olurmu.oda arada bir çıkacak

2.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    borsaların çıkması kadar düşmeside normal.
    hep çıksın istemek niye.?
    tl de öyle.
    hep düşsse olurmu.oda arada bir çıkacak
    Borsaların hep çıkmasını istemiyoruz elinde malı olan gene satsın düşürsün ama açığa satış senin benim gibi ky yi dövmek için kullanılan spekülasyon aleti ben bu aletin yabancının elinde bulunması taraftarı değilim. Yıllarca insanlarımızı borsaya böyle küstürdüler.

Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Borsaların hep çıkmasını istemiyoruz elinde malı olan gene satsın düşürsün ama açığa satış senin benim gibi ky yi dövmek için kullanılan spekülasyon aleti ben bu aletin yabancının elinde bulunması taraftarı değilim. Yıllarca insanlarımızı borsaya böyle küstürdüler.
    Öyle deme
    Bir arkadaşım var 1995 te borsadan 10 bin dolarlık senet almıştı,sağlamlarından.
    Hiç satmadı,krizlerdede,halen tutuyor.
    Yumurtalarını topluyorum diyor.
    10 bin dolardan çok oldu.
    Senetlerde 95 te ne fiyattaydı şimdi ne.?
    Senin dediğin kumar oynayanlar için,al sat

4.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Öyle deme
    Bir arkadaşım var 1995 te borsadan 10 bin dolarlık senet almıştı,sağlamlarından.
    Hiç satmadı,krizlerdede,halen tutuyor.
    Yumurtalarını topluyorum diyor.
    10 bin dolardan çok oldu.
    Senetlerde 95 te ne fiyattaydı şimdi ne.?
    Senin dediğin kumar oynayanlar için,al sat
    Abi arkadaşın çok zeki bi adammış. Ama inan bunlar istisnadır. Yüzde olarak çok düşük yüzdedeki insanlardır. Bu forumda bile bu örnekten ya çıkar ya çıkmaz.

Abi arkadaşın çok zeki bi adammış. Ama inan bunlar istisnadır. Yüzde olarak çok düşük yüzdedeki insanlardır. Bu forumda bile bu örnekten ya çıkar ya çıkmaz.
    Burdakiler çabuk zengin olmak isteyenler,kumar oynuyorlar.
    Bende yapıyorum,ama benimki az pozla yaptığım sistemleri denemek için,para kazanmak için değil.
    Ben para çalışarak kazanılır diyorum, ve ayrıca indikatör ve sistem çalışıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Burdakiler çabuk zengin olmak isteyenler,kumar oynuyorlar.
    Bende yapıyorum,ama benimki az pozla yaptığım sistemleri denemek için,para kazanmak için değil.
    Ben para çalışarak kazanılır diyorum, ve ayrıca indikatör ve sistem çalışıyorum
    Kumar değil aslında güzel bi stratejiyle ve duygusuz bi yönetimle gerçekten zengin olunabilir.
    Ben genelde bis30 dışındaki bist 50 hisselerini spotta elimde tutuyorum. bist 30 dan viopta sadece gerçekten fırsat görürsem uzun vade almaya çalışıyorum. Yani ciddi bi yabancı ilgisi + fiyatta silkeleme hareketi + son olarak düşüşlerde tutunma yükselişlerde aşırı tepki gördüğüm anca uzun vade alıyorum.
    Ben bu coronada 2. dalga gelmezse ki bütün dünya önlem almaya çalışıyor ve bize özel extra bi olumsuzluk olmazsa 1,5 - 2 sene yükseliş trendinin süreceğini düşünüyorum. Şartlar değişirse pozisyonda kalmam tabi o ayrı.

Ü
    Kumar değil aslında güzel bi stratejiyle ve duygusuz bi yönetimle gerçekten zengin olunabilir.
    Ben genelde bis30 dışındaki bist 50 hisselerini spotta elimde tutuyorum. bist 30 dan viopta sadece gerçekten fırsat görürsem uzun vade almaya çalışıyorum. Yani ciddi bi yabancı ilgisi + fiyatta silkeleme hareketi + son olarak düşüşlerde tutunma yükselişlerde aşırı tepki gördüğüm anca uzun vade alıyorum.
    Ben bu coronada 2. dalga gelmezse ki bütün dünya önlem almaya çalışıyor ve bize özel extra bi olumsuzluk olmazsa 1,5 - 2 sene yükseliş trendinin süreceğini düşünüyorum. Şartlar değişirse pozisyonda kalmam tabi o ayrı.
    Hiç sanmıyorum,kazanılsa bile sürdürebilir olmaz.
    Parayı sürekli kazanan piyasa yapıcı sadece

Aslında adamlar senetlerle piyasa yapıyorlar.
    Tahtaları oynatacak paraları var,şirketlerin yönetimine girecek kadar para basanlar ve spekülatörler var.
    Bunların viobta etkisiyle burada ky para kazanmaya çalışıyor,bu mümkün değil,kısmen ve şansa bağlı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •