Ýlginç bir konu ama kimse ilgi göstermemiþ. Günübirlik yaþamayý seven bir toplumuz, 20 yýl sonra kim öle kim kala![]()
Ýlginç bir konu ama kimse ilgi göstermemiþ. Günübirlik yaþamayý seven bir toplumuz, 20 yýl sonra kim öle kim kala![]()
Evet sayýn DRAGON. Günlük yaþayan toplumumuzda bu konular çok yakýn gelecekte de olsa aðýr geliyor. Üstelik hisse.net topluluðunun içinde fikir alýþveriþi yapabilecek olan birçok insan da var. Neyse zararý yok. En azýndan baþkalarýnýn düþüncelerini alabilmek adýna denemiþ oldum. Yönetime bildirelim, kapansýn. Boþuna yer iþgal etmesin.
Saygýlar...
Yazdýklarýmý lütfen yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz.Pala'dan yediðim kazýklarýn haddi hesabý yok.
Körle yatan þaþý kalkarmýþ.
Baþlýðý daha yeni gördüm ilginç bý yaklaþým ve ya ilkginç bý merak konusu diyebilirim...
Þuan sektörler þirketler ve tüm iþletmeler bir ihtiyaçtan doðduðunu düþünüyorum, gelecekte de bu ihtiyaçlarýn olacaðýný düþünürsek duruma ve þartlara göre genel olarak bütün sektörler ayný oranda yerine gelmezler mi ?
Evet sayýn Daxi söylediklerinizde haklýsýnýz.
Burada önemli olan insanlarýn hangi ihtiyaçlarýný daha öne alacaðýdýr.
Örneðin 6 ay önce de N91 maskesi vardý, ihtiyaçtý. Eczanelerde satýlýyordu. Ama ben bu yaþýma gelene kadar arabamýn torpido gözünde 5 li bir paket bulunsun dememiþtim. Ne oldu? Ýhtiyaçlar ve öncelikler deðiþti.
Deðiþen önceliklere göre ekonomi de farklýlaþacaktýr. Zaten tüm soru bunun üzerine kurulu. Ekonomi ve þirketler nasýl etkilenecek? Hangi yöne evrilecek? Mevcut þirketlerden hangileri yok olacak ya da deðerlerini katlayacak?
Saygýlar...
Yazdýklarýmý lütfen yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz.Pala'dan yediðim kazýklarýn haddi hesabý yok.
Körle yatan þaþý kalkarmýþ.
Nacizane düþüncem yönelecek ve ya daha çok ilgi görecek tek sektör aðýrlýklý elektrik ve enerji sektörleri olabilir... Herþey o kadar teknolojiye baðlandý ki elektrik her yanýmýzda fakat ileri tarihler için merak ettiðim bir þey daha var, tarih tekerrür eder mi ? Ederse tabiri caiz ise ortada sektör diye birþey kalmayabilir...
Yer Ýmleri