Originally Posted by
bodlak
valla açýða prensip olarak hiç alýþ veriþ yapmam. ama açýða satýþý durdurmasalardý aþaðýya ciddi hareket bekliyordum. 3 gündür sabah açýða satýþý iptal ediyorlar. sabahleyin açýklama yapýyorlar. Madem iyi niyetlisiniz yatýrýmcýyý korumak amacýnýz çýkýn paþa paþa bu hafta böyle olacak veya bu ay böyle olacak deyin. Amacýnýz ne sizin? Sabah açýklama yapýp kaðýtlarý þiþirtiyorsunuz. Ne olacak peki izin verdiðiniz ilk gün??? benim artýk kalbim kaldýrmýyor. parmak kestim çýktým. bu saatten sonra sadece zotaya yatarým beklerim. oyunu kuralýna göre oynarým. Malda bekleyenlere sabýrlar diliyorum inþallah 40 larý 42 leri görürsünüz. Kendi fikirlerimdir. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes kendi malýnýn derdini çekiyor sonuçta...
Dostum biz alýþtýk nezamannartinyapsa bir sonraki gun muhakkak eksi kapatiyor.. alýþtýk ama biz bu tahtaya alýþtýk..ne satabiliriz ne de artik alabiliriz..bekliycez ... bekliycez
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Yer Ýmleri