Bu konu doðru. Sizin dediðiniz yani. Ayný durum bedelsiz için de geçerli. Þirket nasýl ki bedelsiz yapacaðý zaman sadece o yýlki karýyla deðil de, geçmiþ yýl karlarýyla da yapabiliyor, ayný durum temettü için de geçerli. Ama genelde þirketler o yýl açýkladýklarý karlarý daðýtýyorlar. Çünkü geçmiþ yýl karlarýný daðýtmak sürdürülebilir bir þey deðil. Tamam bu sene bütün geçmiþ yýl karlarýný daðýttýn ve çok yüksek temettü daðýttýn. Bir dahaki seneye ne olacak? Ben durumu dile getirirken geçmiþ yýllarda birikmiþ olan karlarý ele almadým. Çünkü beni sürdürülebilir denge ilgilendiriyor. Sadece bir yýl 2-3 lira daðýtmasýnýn anlamý yok benim için. Her yýl ne daðýtacak, ona bakýyorum.
...
üçgen içinde 50 ve 100 saatlik ortalamalar cývarýnda sýkýþma var.
sanýrým tüm piyasa gibi bu da faiz kararýný bekliyor.
yüksek bir faiz artýþý tüketici kredilerini de yukarý çekeceðinden, otomotiv hisselerinde ve yan sektörlerde kýsa vadede bir baský oluþacak.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...6e925ad77d.png
Yine negatif taraftan bakýyorsun sayýn jnothan. Hep acý yermi insan. Baklava caným cekti bak. Yatýrým tavsiyesi degil
Sayýn jnothan iþi biliyorsun.
Jonathan abim.sana Samandað biberi gonderecem olacak bitecek...aciyla tanýþirsin
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Yufkalarý çok ince açýyor heralde!
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri