kýrýlým yönünde hareket beklenir.aþaðý kýrmasý da bir olasýlýk elbette.
yukarý kýrýlýmda ben öncelikle grafikte üst trend çizgisini beklerim.orasý 24 tl civarýnda fiyatlanýyor.
aþaðý kýrýlýmda ise 17,00-17,30 bandý beklenebilir.
diðer bir ayrýntý ise grafik bozulmadýðý sürece 2022 baþlarýnda kanalýn hedefi 45-60 arasý görünüyor.
uzuncular için ,yatýrýmý kar üreten ,finansal giderlerini minimuma indirmiþ bir brisa 1 sene içinde o bandý görebilir mi?ben olumlu taraftayým açýkçasý.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...20ba5e6a75.png
Sayýn Jonathan burdayýz. Tekkeyi bekleyen çorbayý icer. Amaaaaa baklavayida yer. Saygýlar.... Yatýrým tavsiyesi deðil.
Ben baklavayý dilimli severim sayýn Jonathan. Havuç dilimi kesilmiþ olan. Yatýrým tavsiyesi deðil aman haaa.
Düþünsene koskoca tepsideki baklavayý nasil yiyeceksin. Önce havuç dilimi þeklinde böleceksin. Sonra þerbetini kýzýnca döneceksin. Ohhhh canim çekti ya. Yatýrým tavsiyesi deðil. Þekeri olanlar yazdýklarýmý okumasin.
O rakamlar için net kardaki sürdürülebilirliði görmemiz gerekecek. Eðer tahmin edilenler gibi gerçekleþirse, o fiyatlar mümkün olabilir.
Asýl mesele þu, son açýklanan çeyrekte net karý iyi açýklamamýzý saðlayan ve diðer finansal giderleri baskýlamamýzý saðlayan unsur kur artýþýydý. Bu her dönem bu þekilde olmayabilir. O nedenle, mevcut borcun ve faiz giderlerinin azalmasý, üretim artmasý ve karýn yýllýk min. 400 milyon bandýna sabitlenmesi gerekiyor ki 20 lira fiyat bandýndaki seviyemizi koruyabilelim. Bir daha 200-300 milyon yýllýk net kar rakamlarýna dönme durumu olursa, bu fiyat bandý sýkýntýya girebilir. 6 ay sonra gelecek olan net kar rakamlarýmýz her daim mevcut fiyatlarý, piyasa deðerlerini desteklemeli.
...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer Ýmleri