Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Abi valla soylediklerine eklenecek çok þey var.. malûm yazmakta bazen sakýnca içeriyor...
Damatlar, cemaatler,5 ihale þirketi(bir tanesi bu milletin a.koyacaksin derken videosu çýktý),Atm maaþçýlarý,saraylar,5-10 yerden maaþ alanlar, dinozor parka 750milyon dolar odeyenler, Sadat denen ne udugu belirsiz þirketler ....daha neler neler...yau kaynak mý dayanýr....
Ama hazineden en çok pay alan kurumumuz ne ile uðraþýr bilirmisiniz...son verdiði fetva baldiz baldan tatlýdýr tarzýnda....ahh ahh.. acýmýzý çekeceðiz... sayýn abim ..
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son düzenleme : metyusanus; 26-10-2021 saat: 15:14.
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Belki de sarsýcý bir etki yaratmaz bu sayýda lotun el deðiþtirmesi. Ama þuna inanýyorum, bu tahtanýn yönünü belirleme konusunda süreci hýzlandýrabilir. Hatta satan kiþi de iþin içine katýlýrsa, eðer çýktýktan sonra iyi bir hisse senedi seçeceðini varsayarsak win-win durumu söz konusu olabilir. Maalesef tahta sýð ve bu sayýda lotlar aðýrlýk yaratabiliyor.
...
Analistlerin beklentisi 187 milyon..sizinki ne?
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Geçen 2020 yýlý kasým ayýnda yapýlan bir iþlem, yeni deðil..
TEB Banka 02.11.2020 de 16,33 tavandan 200 deðil 357500 lot satýþ yaptý. 200 bin Lotu 5,60-6,30 aralýðý almýþtý, takip ediyordum.
16,33 tavandan TEB Banka satýnca ben de ayný gün sattým. Oysa az daha beklesem bir kat daha üzerine koyabilecekmiþim, nasip iþte. Ben de de hallice mal vardý valla þuraya resmini bir koysam zar zor sattým 16,33 tavandan, gýdým gýdým.. Sonra zaten aþaðý gelmiþti 15 lere, tekrar almadým iþte.. Oysa evvelce 11,60-11,65 ten sattýðým mallarý 10,90-11,05 aralýðýnda yerine koymuþtum iþte bu kez elim varmadý tekrar almaya, bereket versin, dedim.
Son düzenleme : emin; 26-10-2021 saat: 22:26.
Yer Ýmleri