Biz Çöpçüler neolacak bu halimiz.
Biz Çöpçüler neolacak bu halimiz.
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Brisa'nýn Ýzmit'te Lastik Üretimi Kapasite Artýþý Projesi ile Ýlgili ÇED Süreci Baþladý
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý Çevresel Etki Deðerlendirmesi, Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðü web sitesinde yayýnlanan ilanda konuya iliþkin þu bilgiler verildi:
KOCAELÝ il IZMIT, ilce Alikahya Fatih Mahallesi, Sanayi Caddesi, No:98 (Tapu: 19.0.II.C pafta, 765 ada, 235 parsel) mevkiinde BRÝSA BRÝDGESTONE SABANCI LASTÝK SAN. VE TÝC. A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan Lastik Üretimi Kapasite Artýþý projesi ile ilgili olarak Bakanlýðýmýza sunulan ÇED Baþvuru Dosyasý Çevresel Etki Deðerlendirmesi Yönetmeliði'nin 8. maddesi doðrultusunda incelenmiþ ve baþvurunun ÇED Genel Formatýna uygun hazýrlandýðý anlaþýlmýþ olup, projeye iliþkin ÇED Süreci baþlatýlmýþtýr. Çevresel Etki Deðerlendirmesi süreci tamamlanana kadar, süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye iliþkin görüþ, soru ve öneriler KOCAELÝ Valiliðine (Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Ýl Müdürlüðü) veya Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakanlýðýna gönderilebilir.Ýlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
Hala yer var miymis orada??
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
#BRISA #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...03041446225313
Otturur bu adami...
Allah yaratti demez..
Tecrube konusuyor
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri