Alýntý Originally Posted by izmirli_hoca Yazýyý Oku
1.7 milyar DOLAR uçmuþ AKBANK ' tan

bugünkü para ile 26.9353*1.7 milyar = 45.79 milyar TL...

Akbank vede Sabancý, vede Brisa para kazansa n' olcak.. ÇOKTAN sermayeyi ÝÞÝD ' E YÜKLEMÝÞLER..

Ofer çaldýðý para yý Ýslamist Cihatçýlarýný desteðinde kullandý Lübnan da.. Lübnanýn durumu ortada..

(bu arada Ofer paranýn 15-20 milyon dolarýný Güney Afrikalý sarýþýnla , bizim hesaptan yedi..

Biz çooook zengin bir milletiz.. Elalemin uçkur parasýný bile veriyoruz..)
Türk Telekom borcunu ödemeyince bankalar beraber levent yönetim a.þ'i kurdular. Sonrasýnda Varlýk Fonu 1.65 milyar $'a satýn aldý Levent Yönetim AÞ'i aldý. LYY'nin %35'i de Akbank'a aitmiþ. Akbank'ýn parasýnýn hepsi batmadý, devlet bir kýsmýný karþýladý diyebiliriz. Akbank da bu satýn almadan 0.57 milyon $ aldý bu durumda.

Bu durumda batýrdýðý para 1 milyar $. Tabii büyük para. Ama Doðuþ Oto, Ülker gibi örnekler varken, Brisa'da net bir þey görmüyoruz.

Brisa'nýn halka açýklýk oraný düþük, zamaný geldiðinde hýzlý hareketlenebilir. Temennimiz bu. Ýnþallah önümüzdeki bilanço döneminde döviz borcunun çoðunu kapatmýþ, yerine TL kredi kulanmýþ olur.