Batý uygarlýðýnýn ''muassýr medeniyet'' iddiasýný sürdürebilmesi ancak böyle mümkündür.
Yoksa ne olur? Yarasa yiyen Çin Medeniyeti dünyaya hakim olur.NOT....AYHANIM öbür tükkana bunlar anlatýldý....anlatýlacak baþka biþey yok....ondan bakýmda....82 000 e shortlarla indik...týrlarý yükledik....82 000 de hemen topik açtým....MAL ALIYORUM DEDÝM....mal aldým....bu mallarý yüzde 20 cýkýsta üç hafta sonra sattým...garan 8.20 den sattým...þimdi 7 lerde...HEDEF 300 000 EMME....KASIM SECÝMLERÝNDEN SONRA DEDÝM....biz hammal deðiliz dedim....mal tasýmayýz dedim ve çýktým....SHORTUM.
Son düzenleme : karizmacelal; 10-07-2020 saat: 22:34.Ben de Roma hayranýyým. Fatih, Kayzer-i Rum'un diyor. Hanibal Barca hayraný olanlar düþünsün. )))))))))))))))
Çok acayip bir tweet okudum, kaybettim. Bir daha yazmam.Hafter'in Sözcüsü Mismari: "Türkiye bilmediðimiz güçler tarafýndan destekleniyor olabilir."Ben short açmak için direk Bahçeli'ye bakardým. Bahçeli konuþtu, bu sözün altýnda öyle þeyler var ki.Abd'de seçim olmayacak. Bundan adým gibi eminim.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...aindir-1750788
'MHP, memnun, mesut ve mutmaindir'

Yer Ýmleri