öncelikle hoþ geldiniz ... topiðiniz hayýrlý olsun.. sizi okurken keyf alýyorum...yaz usta yaz ben gibilerin bakýþ açýsý deðiþsin.. 2000 'li yýllarda ALPEREN nikini kulandýnýz mý ?
o yýllardan bir hatýra .... komþusu alperene usta ne alayým der .. oda altýn al der.... adam gider borsadan altýn yýldýz hisse alýr..
bir süre sonra karþýlaþýnca alperene çok tþk. eder sayende iyi kazandým der.. aklýna takýlýr altýn yerinde sayýyor bu kazandým diyor..
adama ne aldýn diye sorar .. oda usta altýnyýldýz al dedin bende alýp kazandým der..![]()
iki kardeþim daha yaz demiþ....essek degilizya insanýz....karþýlýk verelim....
AYASOFYA kararý....siyasidir....
bununla....TURK SERMAYE PÝYASALARI....dünyadan farklý hareket edecektir....
misal DOW çýktýmý....biz düþeriz.....yani artýk future söyle artýda bizde yüzde 2 artý acarýz bitti...acarýz ve yüzde 2 eksi kaparýz dönemi baþladý....
bu kararla....BEN BÝR ORTADOGU ÜLKESÝYÝM....o ülkelerin duygularý ve demokrasi anlayýþýndayým dendi...
piyasalarda....bir ortadogu ülkesinde nasýl hareket ediyorlarsa buradada öyle hareket edecekler....mesaj bu.
þükür kavuþturana kuzum
seni sesizce takipdeyiz
yaz ki ufkumuz açýlsýn
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yaz Sn Kuzu yazki bakýþ açýmýzý geniþletelim
EVETT....iki kardeþim daha yaz demiþ....
BORSA VE TURKULERÝMÝZ.....
cigaramýn dumaný.....yohhtur yârin imaný....
ALTINDAN KOSK YAPTIRDIM....GÜMÜÞTEN MERDÝVENÝ....
diirki....usaglar bag altýndan köþk yaptýrdým....merdivenide gümüþten ula....daha ne durirsiz…..MAL ALIN...diii....
heeee…..cok para harcamýþsýn emme....o parayý kimden topluyacan lem…..diye sordun nu....cok gýcýk olýy gavat…
sen vetan hainisin....sen borsa çýksýn istemiyorsun diyede….YAWTA TAKIYOR BOYNUNA....
sankim borsa çýkýnca....VETAN SAHLANACAK....gavat cebi ile vetaný birbirine karýþtýrýyor....
Yer Ýmleri