Benzer düşünen arkadaşlara önerim:
-"Fiyat nedir?"
-"MACD nasıl hesaplanır?"
"-İkisinin arasında anlamlı bir ilişki olması nasıl mümkün olur?"
Google'a yazıp baksınlar.
bir fikir tartışmasında...yeni bir şeyler olur ki....bunlar üst üste ilave olur....
sen de biliyorsun ki, fikir alışverişi değil aksine tartışanların...ne söyleyeceklerini....olayın nereye gideceğini....
sonucun ne olacağını bildiğinde.... orda....yeni bir şey bulmayacağımız için....
mutlak değer davası gibi....zıt gibi...ancak mutlak içine alsam...ikisi aynı....
16.07.2024 - 10.12.2024
internette sıkıntı var ben yazı yazınca direk kopyalıyorum..
emekler boşagidebilir.. ben tavana götürdüm .. parayı yemek için çekmeye giderken kamyon çarptı.. niyazi oldum.
ne oldu şimdi..?
bizi bir araya getiren şey neydi ? yani elif be neyse.
sanırım sen bir uyuşmazlık gördün veya kuranın şiflerini çözmeye odaklı birşey.
bu sayılamayan sonsuzlar içinde ihtimal arıyorsun gibi. şans kaza veya kader veya.. tesedüf olmadığı kesin. yani % 100 .
çünkü tesedüf diye birşey yoktur.
lakin birbirleri ile çelişen şeylerde yoktur.
emekler boşamı gitti...? niye kendimizi bu kadar büyütüyoruz... bu.. dünyanın veya kainatın umrunda değilki.
bizler tanım gereği varız.. demirin tek başına kendi bir amacı yoktur ?
yani demirin ya ben niye boş duruyorum.. gidiyim bir betonun gövdesinde inşaat demiri haline geleyimde öyle sap gibi dikileyim diye bir amacı olmaz.
ona amacı biz yüklediğimiz için amacı var zannederiz tüm maddeler için.
diller eskir ve evrim geçirir evet.. kuran indiğinde tarihleme sistemi yoktu.. 6 günde yer yüzü yaratıldı derken veya 66 mı neyse.
gün diye birşey yokken o devirde.. gün kelimesi nasıl inebilir ? sonrada çevirirsin.. uyarlarsın belli zamanı kast ediyor diye tefsir edersin.
Yer İmleri