Odea, yaklaþýk 400 K için 13,25 teklif edildi...Kabul etmeyince 13,50 ye çýkýldý...Paranýn yarýsýný baðladým...Diðer yarýsý ile dolar aldým......%4 faizle e-turuncuya aktardým...Yarýmda olsa TL ciler statüsünü terkettim...
Not:Temdit...
Sn.Sonsav kendi düþünceniz ile hareket etmeniz en isabetlisi olmuþ. Ben asla kimseyi etkilemek istemem. Birilerini etkilemek bu tip para söz konusu olan iþlerde yapmak istediðim en son þey bile deðildir. Benim kisi sadece bir düþüncedir. Burada tabir-i caiz ise beyin fýrtýnasý yapýyoruz. Ama son 1 haftadýr Türkiye'de parasal sistemde olan budur. Haftaya ne olur Allah kerim... Bu ülke deki ekonomi son derece deðiþken.. Benim ki si sadece bir görüþ. Yarýn baþka bir firma nakit sýkýntýsý yaþar iþler deðiþebilir. Ayrýca önümüz seçim.. USD %50 TL %50 bence en mantýklý olaný... %100 USD yada TL yanlýþ... USD da 3,16 TL den 4,15 TL ye kadar bir band var...20 Nisan da 4,15 TL de olsa 3,15 TL de olsa inanýn ben þaþýrmam.. Þu an bu dev fonlarýn EVET mi? yoksa HAYIR mý? sonucunu bekledikleri muhakkak ama hangisi seviyorlar orasý muamma.. Bekleyip göreceðiz... O sebeble %50 þeklinde yapmak en güzeli... Bol kazançlar...
Yer Ýmleri