miktar-vade-oran-banka ve oran uçuksa þube.
buranýn derdi budur sevgili arkadaþlar.
miktar-vade-oran-banka ve oran uçuksa þube.
buranýn derdi budur sevgili arkadaþlar.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bir keresinde ayný bankanýn þubesinden oran sordum yeni para için
Eski zaman 12.50 veririz dedi tamam dedim mt kaðýdýnýza oraný ve telefonunuzu yazarmýsýnýz geri dönüþ yaparým dedim .
Sonra kendi þubeme gittim oranlar ne dedim 11.80 var hazineden bunu alabiliyorum dedi .
Dedim baþka þubeniz þu oraný veriyor yok imkansýz isterseniz arayalým dedim kim dedi .
Þu dedim aradý orada öyle biri çalýþmýyor dedi .
Dedim bu kartý bilgisayar baþýndaki çaycý vermiþtir o zaman dedim aldýðým kaðýdý önüne koydum bir daha o mt ile iþim olmadý .
Düpedüz enayi ve salak yerine koyuyorlar yersen diyor yiyen de birçok mevduatcý olduðuna eminim .
Sanki ben yalan söyleyeceðim þube ismi var mt ismi var öyle bir çalýþan yokmuþ![]()
Size aynen katýlýyorum.
Oran yazýyoruz baþkalarý da faydalansýn diye fakat ayný ya da yaklaþýk bir oran alamayan isyan ediyor ,yalancýlýkla suçluyor.
Not:Özellikle swaplý mevduat ve taþýmalý swaplý mevduat konusunda özel mesaj yoluyla yazýþmak isteyenler bana yazabilir böylece gereksiz tiplerle muhatap olmayýz.
Son düzenleme : memorex; 18-04-2017 saat: 11:37.
burga 14.30 swap temdit onerildi en son....bilginize...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer Ýmleri