Tüm forumdaþlara günaydýn.
Taze oran alan arkadaþ oldu mu?
Tüm forumdaþlara günaydýn.
Taze oran alan arkadaþ oldu mu?
Arkadaþlar n'olcak bu USD'ýn hali? Yýlbaþýndan beri 4 aydýr 3,90 lardan 3,80 lerden 3,70 ler den 3,60 lar dan þimdi de 3,50 TL lere doðru yolculuk baþladý mý? Fikirleriniz nedir? Sizlerden sonra ben de yazacaðým ona göre..![]()
MB swapta 12.25 e çýktý.dolar dahada düþer.
Arkadaþlar pardon buna uygun baþlýk varmýþ oraya taþýyorum... Kusuruma bakmayýnýz...
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Önümüzdeki 45 gün çok çok deðerli. Neredeyse bütün bir yýlýn þekilleneceði olaylara gebe. örneðin ; sn.cumhurbaþkanýnýn AKP gn. Bþk. lýðýna oturmasý ile parti de ve kabine de siyaset yön deðiþikliði. 3 mayýs ta enflasyonun 12 üzerinde gelmesi , yine 3 mayýs ta FED toplantýsý ( haziran da faiz artýþýndan söz edilebilir ), Mayýs ortalarýna kadar Sn. Cumhurbaþkaný nýn çeþitli ülke liderleri ile yapacaðý görüþmeler ve içerikleri......
Yani faiz en azýndan haziran sonuna kadar 14-15 lerde seyreder diye düþünüyorum. (NÞA )
Þugar bank 32 gün % 14
Yer Ýmleri