geçenlerde bir arkadaþ ziraatýn dolara % 3 verdiðini yazmýþtý. açýkcasý inþallah demiþtim. bu gün promosyon için imzaya gittiðimde sordum: nerede abi en fazla 2.25 olur dediler.
geçenlerde bir arkadaþ ziraatýn dolara % 3 verdiðini yazmýþtý. açýkcasý inþallah demiþtim. bu gün promosyon için imzaya gittiðimde sordum: nerede abi en fazla 2.25 olur dediler.
Döviz de ICBC zaman zaman rekabetçi olabiliyor.
Yakýnlar da varsa FÝBA da ayný þekilde.
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Bu Yýlbaþý akþamý venezulle eurobonduna sarmýþtým. Eski forumdada tartýþmýþtýk. 1. Ocakta 10 yýllýklar usd için yýllýk %13.5 civarýydý. Þimdi baktým %10.5 a düþmüþ. Yani o zaman 100kusd gömsem þimdi dolar bazýnda 2 ayda %35 getiri oluþacaktý. Ama o zamanda tartýþýldýðý gibi venezuella moratoryuma gidip paranýn tamamýda gidebilirdi. Yani ne kadar risk o kadar faiz. Ararsanýz bulursunuz ama bir ülke size türkiyeden 1 milim dahi olsa yüksek faiz teklif ediyorsa, onun riski türkiyeden de yüksek demektir. Riskinin türkiyeden yüksek olmasýnýn ne anlama geldiðini sanýrým size anlatmama gerek yok.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
evet sn.powerpc , odea bu konularda biraz cinstir. Çalýþanlarý özel ilgi bekliyorlar. oysa onlar müþterilere özel ilgi göstermeli. Bilgili ve hakkýný bilen müþterileri pek sevmiyorlar. onlarýn yönlendirebileceði, istediklerini yapan müþteri arýyorlar. Bana da bir kaç kez trip yaptýlar. Ben genelde insanlarýn emeðine saygýlý olan ve ekmeðiyle oynamayý sevmeyen biriyim. Küçük þeyleri sorun ederek þikayet etmem. Fakat, trip yapan kadýn m.t. nin iki gecelik faizimin üstüne yattýðýný dilekçe ile þikayet ettim. O trip atan kadýn, beni telefonla arayarak olmadýk espriler yapmaya çalýþtý. Vazgeçmedim þikayetten ve 2 ay sonra gittiðimde þubede artýk yoktu.
Peki bu venezuella bonosu yada yurtdýþý ülkelerde hesap açmak için ne istiyorlar..
Fiziken oradan bulunmanýz isteniyor mu..?
Özellikle banka hesabý açmak için ?
Adres göstermeden kimse size banka hesabý açmýyor diye biliyorum ?
Ablam hollandaya gitti zamanýnda ev bakýyorlar banka hesabý istediler..
Banka hesabý açacaklar adres istedi banka..
epey bi cebelleþtiler..
üstelik eþi EU vatandaþý...
Þubat ayý enflasyonu kaç olur acaba meraklý bekleyiþ![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri