Sayýn Dudu,
Benim de önceden turuncu hesabým vardý, uzun süre kullanmadýðým için hesabýmý pasif hale dönüþtürmüþler. Ýnternet bankacýlýðýndan girince görebiliyorsunuz. Ekran sað üst kýsmýnda hediye paketi görünümlü teklifler kýsmýnda e-turuncuya dönüþtürme ve avantajlý faiz oranýndan yararlanma teklifi görmüþtüm. Baþka bankada vade dönüþ günü ING internet bankacýlýðýndan e-turuncu hesabý açtým ve diðer bankadan EFT ile parayý gönderdim. Para hesaba geçince hesap bilgilerinden %13,50 oranýnýn uygulandýðýný gördüm ve izleyen günlerde de hesap hareketlerini kontrol ederek %13,50 uygulandýðýndan emin oldum. Normal turuncu hesap eski müþterisi olduðum için be de tereddüt etmiþ ve daha önceden 2-3 defa müþteri temsilcisini aramýþ ve %13,50'den yararlanýp yararlanamayacaðýmý sorduðumda her seferinde olumsuz cevap almýþtým.
Denemeniz bir þey kaybettirmez, %13,50 uygulanmaz ise ücretsiz EFT sayesinde baþka banka hesabýnýza göndermeniz mümkün.
25.000-1.000.000 Tl , 32-45 arasý Burganýn faizi %14.60 olmuþ (dün 14.35 vermiþler) . Ayný vadeye bugün için verilen Swap oraný da 14.70 . Bilgilerinize ...
akbank bu 14.50 yi kac liraya veriyor iyi vermis o zaman burgan odea tbank fiba gibi kucukler bedava topluyor demektir onlarda 16 olmasý lazým
Borsa sene baþýndan beri %25 mi kazandý, valla çok ilginç herkes sürekli balon diyor ama artmaya devam ediyor.
Yýllardýr beni aramayan Banka Þube Müdürleri tel ve e-mail ile TL mevduat istiyorlar....Oran 14.50![]()
Yer Ýmleri