6 TL de bizim pazarda idi.
Pazarlikla 5 TL den aldim ben de.
Yalniz pembe domates yemeyin gdolu diyorlar.
Syg,
6 TL de bizim pazarda idi.
Pazarlikla 5 TL den aldim ben de.
Yalniz pembe domates yemeyin gdolu diyorlar.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
bir banka da insanlarýn haklarýný devlet gasp ettiðin de hiç bir þekilde makul / mantýklý açýklama getiremez. yani niyeti bozduðunuz da ödemiyorum dediðinizde o kadar çok problemle karþýlaþýrsýnýz ki aklýnýz durur..
mesela yüksek faiz aldýlar o yüzden eksik ödeme rasyonel dediðiniz de 380bin insanýn durumunu ayrý ayrý irdelemeniz gerekir. örnek; bir kiþi 10 yýldýr offshore hesabý vardýr ciddi gelir elde etmiþtir bu eksik ödeme onun için rasyonel olabilir.
fakat bir kiþi bankaya devlet el koymadan 2 ay önce para yatýrmýþsa o insaný inanýlmaz hak gaspýna uðratmýþ olursunuz.
herþeyi düþündüðünüzde inanýlmaz sayýda yüzlerce akla ve mantýða uygun sorular sorabilirsiniz..
" o da yatýrmasaydý caným" dediðiniz de en aþaðýlýk insan kadar deðersizsinizdir. zira bildiðinizi /aklýnýzý/zekanýzý herþeyinizi inkar etmiþ olursunuz.
pembe diyince benim aklýma baþka þilerr geliyo.onunda fiyatý artmýþ diyolaaaa aksarayda 😂
Sayýn Arkadaþlar bizim eniþteye baba tarafýndan mal düþtü ve 2 kardeþ sattýlar adam baþý 1250K düþtü. Eniþte Emekli kendi evi var yaþý 55 iki çocuklarý var Bana bir þirket kurup danýþmanlýk yapacaðým diyor Baðýmsýz denetci Mali müþavir. Dedim Eniþte ortalýkta bir çok þirket adý altýnda batýk zombi var .Kimin ne olduðunu kise bilmiyor seni piyasada yerler.Sen þirketi mirketi býrak parayý at iyi bir bankaya bir kýsmý ilede hazine eurobondu al.Yatagýnda rahat uyu.Bu para seni öldürür çocuklarýda okutursun dedim.Tavsiye anlamýnda deðil ama sizin böyle bir meblaðýnýz olsa nasýl deðerlendiridimiz Önerilerinizi almak isteriz
Genç adamýn risk algýsý ile yaþlý birinin risk algýsý farklýdýr....Yaþý ilerlemiþ olan arkadaþýn yapacaðý aynen sizin dediðiniz gibi korumacý bir yaklaþýmla paranýn alým gücünü korumasý ve çocuklarý okutmasýdýr....
Ýlla ticaret yapýcam diyorsa bildiði en iyi iþe 250K sermaye koyup diðerini USD&TL olarak mevduat ve eurobond tarafýnda deðerlendirmesi hem kendisi hemde ailesi için bir nevi kasko sigorta olur....
Aktif Banka ait olan N kolay Bono, hafta sonu günleri faiz iþlemediðini belirtmiþsiniz. Oysaki hafta sonunda faiz iþliyor. Þahsi Mevduatýmýn hepsi N kolay bonoda ve hafta sonunda faz iþliyor. Bu arada Aktif bono, halen %14.30 faiz oraný veriyor.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dolarý falan azaltýp yavaþ yavaþ 2018 içinde ALTIN ve GÜMÜÞ aðýrlýðýný arttýrmakta büyük fayda var.
BitCoin ilk sinyali çaktý...
https://www.worldcoinindex.com/coin/bitcoin
Yer Ýmleri