Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ben okuduðumu anlayamadýðým için komþun 0,50 puan zararda. ayrýca HSBC Caðaloðlu þubesini haritadan deðil, HSBC nin sitesinden þubelerimi aratarak bakman gerekir. Baktýðýnda olmadýðýný göreceksin. Tekrar iyi akþamlar
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir arkadaþýn tasarrufu içinhsbc ile (taþýmalý swap) euro faizi konuþmuþtum.. diðer bankalar 2.0 iken telefonda 2.5 demiþlerdi . tmm dedik arkadaþla beraber gittik.. hoþ geldiniz ama boþ gideceksiniz tarzýnda (üstelik uzun süre beklettikten sonra)
biz opsiyon, dcd (kumar) yapmayanlara bu faizi veremeyiz dediler. iyi de bunu telefonda söylemeniz gerekirdi dedim..
arkadaþlar hata yapmýþ söylememiþ olabilir dediler.. sonra biraz bastýrýnca þube müdürü aslýnda bizde euro ya 2.5 gibi bir faiz yok dedi.. biz sadece mevcut müþterilerimizden "kumar" oynayanlara bu faizi veriyoruz dedi..
baya þaþýrmýþtým tavýrlarýna, sonra alel acele 2.25 faiz bulduk hallettik.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
niye almasýn? devlet geçmiþ ile ilgili çýkacak tüm sorunlara kefil oldu.. örnek: ing yi yurtbank ve egebank (sanýrým) offshore tasarruflarý dava etti. nonimal anaparanýn 8 katýna yakýn faizi birlikte ödenmesi yönünde mahkemeden karar çýktý..
bütün yükü TMSF aldý.. yapýlan anlaþma gereði ..... offshore ödemelerinin tamamý 80 milyon insanýn sýrtýna yüklendi..
Erbakan Hocamýz ekonomiyi anlatýyor:
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Benim HSBC ile geçmiþte bir çalýþmam olmadý ...
Bahçekapýdaki þube kapandý ve Caðaloðluna taþýndý diye duymuþtuk.(mahalle olarak)
Dün de komþum,''eski Bahçekapýdaki þubenin Müdürü Kasým (veya Kazým) bey beni aradý %15,5 veriyorlarmýþ dedi'' .(müdürün ismi ofiste, cep teline kadar yazarým)
''Okuduðunu anlamayan biri '' (OAB), HSBC nin %15 verdiðini söyleyince, bende olayýn doðru olduðunu,sadece, benim açýmdan bir duyum olduðunu belirten bir mesaj yazdým.Çünkü , dün bizim komþu parasýný baðlamadý.Parasý bugün dönüyordu !
OAB bunu dalga geçmiþim gibi yorumladý. ( boþ yere OAB ünvaný verilmemiþ)
Þube Caðaloðlunda (adý Kapalýçarþý Þub imiþ) ne hesabým var , ne önünden geçtim.
Eski Bahçekapýdaki Þubenin adý ; Eminönü þubesimi ,Bahçekapý þubesimi ben nerden biliyim, hesabým yok !!!
OAB buna taktý, þube adýný neden bilmiyormuþum ?
OAB haritaya bakmayý da bilmiyor , haritada Kapalýçarþý þub yazýlý . Adresini de koydum, acaba nereden buldum,
HSBC nin sitesinden olabilirmi ?
Komþumun parasý dün deðil bugün döndü , sence ne yapsaydý ? 1 gün için, birikmiþ faizi bozup 15,5 tan mý baðlasaydý ?
Benim dönüþüm haftaya .... Haftaya oranlarý düþürürse suçu kime atýcaz?
Herkese OAB lerden uzak durmayý tavsiye ederim !
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri