Power ben kokune kadar borsadayim.
Bunu biliyorsun.
Borsa demek TL riski×2 demektir.
Ama halimden memnunum.
Zamani gelince duruma bakip cikarim, belki dolara bile gecerim.
Ama zamani gelince diyorum.
Sen huzurun keyfini cikar.
Syg,
Power ben kokune kadar borsadayim.
Bunu biliyorsun.
Borsa demek TL riski×2 demektir.
Ama halimden memnunum.
Zamani gelince duruma bakip cikarim, belki dolara bile gecerim.
Ama zamani gelince diyorum.
Sen huzurun keyfini cikar.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
bir kiþinin kredisini istikrarlý olmasý belirler,neyi savunursan savun istikrar önemlidir. dediðim gibi iki gün önce yazdýklarýnla bugün taban tabana zýt,aç oku istersen. sen þimdi buradakilerin hepsinden büyük olduðun için örnek olman gerekir,görüyorsun çoluk çocuk GOYGOY yapmak için bahane arýyor. daha hayatýnda 1 deste parayý eline almamýþ tipler buraya gelmiþ ekonomi uzmaný oluyorlar.
Power milleti urkutme.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sayýn Sugosu; 1990 larda ABD Irak körfez savaþýna girdi. Türkiye tarafsýzým dedi. Hepimiz sevindik USD düþecek diye.. Ama USD Arttý... Hemde devalüasyon ile...
1991 de savaþ bitti. Irak Kuveyt ten çýktý barýþ geldi. Hepimiz sevindik USD düþecek diye.. Ama USD arttý...Hemde devalüasyon ile...
2.Körfez savaþý çýktý.Hepimiz sevindik USD düþecek diye.. Ama USD Arttý... Hemde devalüasyon ile...
2.Körfez savaþý çýktý.Hepimiz sevindik USD düþecek diye.. Ama USD Arttý... Hemde devalüasyon ile...
ABD de Clinton Seks skandalý patladý Hepimiz sevindik USD düþecek diye.. Ama USD Arttý... Hemde devalüasyon ile...
ABD de 2008 mortgage krizi patladý bist %50 lere varan deðerler ile düþtü; Ama USD Arttý... Hemde devalüasyon ile...
Yani; ABD'de ne olursa olsun, ister savaþa girsin, ister barýþ imzalasýn isterse ekonomik kriz çýksýn yada ekonomik istikrara kavuþsun USD artar. Hemde devalüasyon ile...
Bizlerde bu kafa, bu zeka, bu öngörü oldukça USD hep kazanmýþtýr. 40 yýldýr bu böyle.. Önce yenilir gibi görünür sonra tsunamiyi çakar...
5 yýl önce en yüksek yerden USD bozan kiþi TL mevduata geçmiþ olsa mevduat getirisini üzerine eklese 3,42 TL yi görmez.. Þu an 3,52 TL USD... Unutmayýn en yüksek yerden USD a giriþ yapmýþ olan bile 5 yýlda TL den þu inmiþ USD a raðmen en az 10 kademe yukarýda...
Sn.DUDU haddim olmayarak... 2013 yýlý herþey pasparlak iken zirve 93398 puan olan endekse her yýl 4600 puan koyarak yapmýþ olduðum simulasyonda 112000 çýkýyor...
Herkese bol kazançlar....
Usd bazlý bakmayi hiç sevemedim. Ama son 5 yilda dipleri alip vadeye oranladiðýmda yillik 4600 puan çikiyor
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri