Hangi hesabý yaparsanýz yapýn, göreceksiniz ki avrupa bizden 4 kat daha zengin.
Çünkü 1 euro= 4 tl
Bu kadar basit.
Hangi hesabý yaparsanýz yapýn, göreceksiniz ki avrupa bizden 4 kat daha zengin.
Çünkü 1 euro= 4 tl
Bu kadar basit.
Anadolubank TL 12.50 32 gün teklif , pazarlýklý 12.60
USD 32 gün %3.80 teklif pazarlýklý %3.85
(Þimdi aklýma geldi bu oranla anadolubank usd %3.85 ile parayý toplayýp %7.2 ile akbank'a yatýrsa 10 yýl boyunca dolar mevduatý %7 yi geçmez ise iyi para kazanýr. Kredi vermesine gerek bile kalmaz.....)
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Beni iþkillendiren birþey var, þimdi bu akbank %7.2 diðerleri %3.85 %4 ile döviz topluyorlar. Peki bunlar bu paralarý böyle topluyorlar da bu dövizin kredisini kaçtan satýyorlar. Satýn alan neyine güvenip alýyor. Almýþ olan nasýl çeviriyor, nasýl yüzdürüyor. Bankalara halihazýrda devredilen gayrimenkullerin sayýsý sanýrým ufak bir ankara , izmir eder. Herhangi bir dengesizlikte ellerindeki gayrimenkuller ile likiditeyi nasýl ayarlayacaklar. Tamam gayrimenkul teminat verilmiþte, sonuçta bu bir mal likit deðilki, iç piyasada TL'ye dahada kritik olaný dövize çevrilebilecek kaynak yoksa ne olacak? Bina sana bakar sen ona.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Emlakta kriz var zaten, ikinci ellerde satýþlar neredeyse durmuþ benim gördüðüm, 240 ay vadeler ikinci el satýþlar için geçerli deðil millet giydirilmiþ fiyatlarla 240 ay vade katakullisine kanýp absürt konutlara akýyor da yarýn öbür gün bu kredileri ödeyemiyecek duruma gelirlerse ne olacak bu iþin sonu merak bile etmiyorum zaten biliyorum. Devlet bize yardým etsin haykýrýþlarý, meali, senin yemeyip biriktirdiðin paralarýn hakký olmadan ev alan tayfaya peþkeþ çekilmesi. Benim kimseye peþkeþ çekilecek param yok , eþek saðlam kazýkta günü geldiðinde kazýktan çözeceðim ama o günlere daha biraz zaman var.
Garantinin e-vadelisini kullanan varmi sitesinde saçma sapan oranlar hiç birsey anlamadim
Yer Ýmleri