Originally Posted by
Tbey35
Parayý deðerlendirme sýkýntýsý herkes de var. Hani denir ya sepet yapýn, yumurtalarý ayný sepete koymayýn. Ama nedense pek çogumuz bunu uygulamayýz. Benim kanaatim bundan sonra uygun fiyatlardan girilerek kesinlikle dövize (dolar) yer verilmelidir. Yani paranýn belli bir kýsmý döviz, bir kýsmý mevduat olmalýdýr. Mevduat da fazla oran veren küçük bankalara yatýrýlarak deðerlendirilmelidir. Borsada artýk büyük yatýrýmcýlar arasýnda kazanmanýz zor. Ucuz hisse bulamazsýnýz. Yirmi yýlýný borsaya vermiþ biri olarak söylüyorum bunu. Artýk olay al - sat þeklinde. Bu arada dudu umduðu temettüleri alamayacak galiba. Yoksa buraya çoktan düþerdi. Çakiye gelince gözü kara cadde bebeði kentsel dönüþümden yeni dairesini aldý. Dükkaný aldý. Belli miktardaki paerasýný keyifle deðerlendiriyordur. Bu arada emekliye de ayrýlmýþtýr. Ne yapacak burada. Ama kendisini özledik. Þöyle geçerken bir selam verse de yeter. Ýyi hafta sonlarý
Öncelikle size diðer arkadaþlara teþekkür ederim nezaket gösterip cevaplandýrmalar için...tekrar ifade etmem gerekirse hepimiz bu piyasanýn çarký içindeyiz öyle yada böyle... ve dün yazdýðým konu aslýnda zaman zaman hepimizin yaþadýðý endiþeleri yansýtýyor...Yýllardýr bu lanet piyasadaki biri olarak bende bu borsadan nerdeyse soðumuþ durumdayým tek tek elimizdeki lotlar sayýlýyor ne kadar süre hissede durabildiðiniz vs.hepsiyle ilgili bilgilerinizi sýzdýrýyorlar... nerde hýrsýzlarýn cirit attýðý þirket var uçuyor güya þirketlere ortak oluyoruz..aslýnda bu iþ vop baþlangýcý ve alýcý satýcýlarýn kapanmasýyla bitmiþti...neyse anlatacak çok þey varda þu anda oyalanýyoruz ve aslýnda bütün piyasalar için bu sene sanýrým dönüm noktasý...banada gayrimekuldaki kriz ve balon endiþesi borsanýn bizde ve Dow,da tepelere yaklaþmasý vs.nakitte kalmamý veya altýn,a yönelmem gerektiðini söylüyor en azýndan bir süre..dolar derseniz kararsýzým her zaman ters köþe yapmýþtýr..Bu arada dipte saðlam hisselere yatýrým yaparým, derken þu anda kesinlikle girilmesini tavsiye etmem..Dibi tam olarak kestirmek zor olsada 70000 leri veya biraz altýný beklerdim risk almamak için..Saygýlarýmla herþey gönlünüzce olsun...
Sahipsiz vatanýn batmasý haktýr, sen sahip çýkarsan bu vatan batmayacaktýr.
Yer Ýmleri