faiz oranlarý daha da düþmesini bekliyorum ama çok zor, yükselme ihtimali daha güçlü sanki
faiz oranlarý daha da düþmesini bekliyorum ama çok zor, yükselme ihtimali daha güçlü sanki
yýlda en az 2 kere parayý bankadan çýkarmanýz gerekli. En azýndan %50 den fazlasýný. Bir yere saplanýp kalýrsanýz mt bunu kullanýr. hiç kaçýrmaz. Ve bunu sözle deðil eylemle yapmalýsýnýz. Ne kadar fazla mt ile diyaloða girerseniz o kadar baðlýlýk sinyalidir. mt bunuda kullanýr.
Son düzenleme : rxpu; 15-03-2017 saat: 18:22.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
eheheh benle ayný tarafa geldin...
mevduatta evet 12 13 14 iþte en yüksek budur..Daha fazlasýný verirlerse eðer kredi faizleride yükselir demektir.
Kredi stoðu nerede ise 2 trilyon TL ye gidiyor..Kredi kredi ile döndürülüyor yeni krediler eskilerinden yüksek olursa yandý gülüm keten helva olur ki...oy oy oyyyy
Onun için Merkezi yönetim asla ama asla bir TL sýkýþýklýðýna izin vermeyecektir..Dolar tl nereye giderse gider..O sonraki mesele diye düþünüyorlar..Bu arada büyük projeler ile devlet bizzat destek oluyor yok haminnine maaþý yok yaþlý bakým maaþý yok seyyalen zam yok bilmem ne bonusu yok kosgeb adý altýnda vatandaþa da para daðýtýp ekonomi canlansýn istiyor..Bas bas paralarý leyla ya durumlarý..
Haaa tabi Enflasyon mümkün olduðunca kontrol altýnda o tarafta da sorun yok..
Ammmaaa velakinn..Misal bugün iþsizlik 12.7!!! geldi..
Merkez ne yapýyor nisandan beri faiz indirdi durdu..
Hani faiz inince yatýrýmlar artar yatýrým artýnca büyüme olur büyüme de iþsizlikte düþüþ demekti..
Hayrola ??? Pek bir iþe yaramamýþ gibi gözüküyor..
Dolarý füzeletmekten baþka..
Þimdi geliþmekte olan ülkelerin para birimleri 2016 ocak seviyelerinin katmet katmer altýnda ikennn
Bizde faiz 11 olmasýna raðmen 3.70
Birileri biraz daha zýplatim þu mereti derse nasýl cevap verecez...Alan da kalmadý..
Bugünkü bu iþsizlik durgunluk ve dolar kurunun tek müsebbibi MB dýr..
taþýmalý swaplý mevduat 35 gün 13.90 , 61 gün 14.20. Ay sonuna doðru biraz daha yukarý gitmesini bekliyorum.
benim bir yere geldiðim yok, bu iþin fiþeði kasýmdaki binali toplantýsý ile çakýldý. bende o zaman tl den topuklamaya baþladým. ondan önce bu kadar sorun yoktu. geçen sene bu zamanlar dolar 2,85 ben 13,50 den para baðlýyordum. o sistem devam etse þimdi 17 çok rahat geçilmiþ olacaktý. tl yi çöp etmeye karar verdiler bende kaçtým dolara. þu an cebimdeki 50 tl hariç hiç tl yok bende.
odeadan cuma dönüþ var acaba oran alan oldu mu
Yer Ýmleri