4.5 g miz var halbuki
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.5 g miz var halbuki
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok önemli bir toplantýya giriyor ve bir taraftan da foruma girip mesaj atýyor.
Sizce mümkün mü![]()
Þöyle örnek vereyim adam toplantýda whatsapp tan görüþüp ayný anda e-ticaret sitesinden sipariþ bile gördüm devir teknoloji devri
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
6-7 ay önce ben de önemli bir toplantýda whatsapp tan bir þeyler yazayým dedim.. Yazma iþi bitince bir baktým ki, toplantý salonunda tek baþýmayým. Ne konuþulanlarý hatýrlýyorum, ne de toplantýnýn ne zaman bittiðini..O kadar kolay mý, hem inþaat babalarýný dinle, hem de foruma yazý yaz..
Doðru,.. devir teknoloji devri de.. teknoloji çok ilerledi de... biz ne kadar ilerledik..
Ben onu bunu bilemem... Bir kiþinin telefonu da, bilgisayarý da, teknolojisi de kendisinden akýllý olmayacak..
Ben bu kiþinin akýllý telefon kullanabilecek kapasitesi olduðunu sanmýyorum.. Zaten bir yazýsýnda da " televizyonu deðiþtirme eskiyi kullan, arýza yaparsa da servise gitme mahalle arasýndaki tamircilere götür." diye nasihatte bulunuyordu bir arkadaþa.. Arkadaþ da eylülde düðün yapacak, beyaz eþya parasýný düðüne kadar dolarda deðerlendiren bir arkadaþ..
Ve bunu diyen bu adam 90'lý yýllarda, ek iþ yaparak haftada 500 Mark kazandýðýný yazýyordu bir yazýsýnda da..
Baksana þu yazýsýna...
Yer Ýmleri