Garanti den max. %2.6 gibi faiz gorunuyor (yeni USD getirir isek)
Memorex ne demiþ 1 üstü rakama þu oran diye ..1 üstü nedir 1200 1300 dur.ne diye daha 7 sýfýr vs diyorsunuz..1.800 parasý olsa 2 altý derdi tam rakam vermek zorunda deðil .zaten o rakam araliklarida oran deðiþtirmez yani 1 ede 13.50 1..400 e de 13.50 verir banka .
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadaþýn yazýlarýný göremediðim için arkadaþ beni özelden uyardý.
dört milyon üstlerine özel bankacýlýkta Akbank 13.75 oran veriyor diye duydum ben almadým iþimde olmaz Akbank ile.
muhtemelen ismimi alýntýlayan þahýsta maaþlý takýmýnýn oyuncularýndan olsa gerek burda av peþinde
kardeþ red listemdesin ismimi aðzýna alma
Muhatap olma red listesine al deyip saða sola isimle hitap eden kiþi 1999 dan beri bu forumda yazar çizeriz
etik kurallar dýþýnda yüzmeye baþlarsan tepki alman gayet normal happy sonuna kadar haklý.
Sakýn alýntalama seni göremiyorum. Cevapta verme.
Bu arada oranlara milimi milimi ne neden takýlýnýyor ki ben burda okudum swap 13.70 demiþler yahu benim bankam bana 13 vereceksen ben buradaki oraný bildiðimden 13.50 olmazsa giderim derim..bu kadar .beni 0
50 kurtarmýþ mi ....varsýn 13.70 alsýn baþkasý ...Buradaki oranlar en azýndan trendi belirliyor ..herkez ayný oraný alacak diye bi þey yok
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
istersen forumun sahibi ol kim takar seni.Yazdýklarýmý okumuyorsan ,engellediysen niye cevap yetiþtiriyorsun?Senin engellediðini bilip sana yetiþtiren yancýn mý var?Julia ya yancýlýk niye yapýyorsun?Bak sen dalgana !
''muhtemelen ismimi alýntýlayan þahýsta maaþlý takýmýnýn oyuncularýndan olsa gerek burda av peþinde'' demiþsin KOMÝK ÖTESÝSÝN.Komplo teorileriyle kafayý bozmuþsun belli, keþke finans sektöründe olsaydým herkesten fazla bilgiye sahip olur senin gibilerle muhatap olmazdým.
herkes ayný oraný alacak diye bir þey tabiiki yok
ama olmayan oraný varmýþ gibi göstermek veya net alýyormuþ gibi ifadeler içinde belirtmek yanlýþ
benim çalýþtýðým aracý kurumlarda veriyor yüksek oran ilk baþta ama iþlem masraflarýný düþtüklerinde bankalarýn yeni mevduat oranlarý altýnda oluþuyor oranlar. ( yatýrým finansman-iþyatýrim-garanti yatýrým )
kimse kimseyi yanýltmaya çalýþmasýn.
ve burada yazýlan oranlara göre gidip bankanýz ile papaz olmayýn
bu iþi yapýyorsan eft ücretini öder paraný her ay taþýrsýn.
para herkeste var millet sanýyor ki bir kendinde para
oldu koskoca banka senin milyonlarýn var diye itibarýný düþürecek oldu ben görmedim daha.
AMA MAAÞLI ÇALIÞAN SANA DERKÝ BU ORAN SEN SAZAN GÝBÝ ATLARSIN
SONRA SANA DANIÞMANLIK YOK ÖZEL VERGÝ DERKEN CART 1 PUAN AÞAÐIDAN KÝTLER.
UYANIK OLUN HELE FORUMLARDA ÝKÝ KAT UYANIK OLUN.
Yer Ýmleri