benim soru kaynadý yine sayfalar öncesinde![]()
benim soru kaynadý yine sayfalar öncesinde![]()
Kirmayin birbirinizi.
Bolunurseniz bankacilar ham yapar hepinizi.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sorunuz kaynamasýn ,kendi görüþümü belirteyim baþkalarý katýlmayabilir.
2008 mortgage krizi öncesi dünyanýn en büyük bankalarýndan birisi Citibank idi fakat devlet desteði olmasaydý çoktan batmýþtý.Arkasýnda kaynaklarý güçlü bir devlet ve siyasi irade olan hiçbir banka batmaz fakat destek olmazsa kriz ortamýnda her banka batabilir.Önemli olan bankanýn kredi portföy daðýlýmý ve kriz ortamýnda gerektiðinde destek görüp göremeyeceði.
250k altýnda 13.50 ve ustu goren bankalari yazabilirmisiniz
Ben de cuma günü memorex forumdaþýn paylaþýmýný görüp Istanbul'da bulunduðum ilçedeki Þekerbank þubesini aradým oran almak için fakat 12,75 üzeri veremiyoruz þuan için maalesef dedi. Buarada miktar milyon deðil 460k idiBelki ondan da olabilir..
Ayrýca bir arkadaþým daha düþük mevduata Odea ayný þubeden 13,00 alabilmiþken bana 12,50 üzeri veremedi bende gerek yok o zaman diyip 12,75 ile e-Turuncu'da devam ettim.. Bazen þubelerin böyle tutarsýz oranlarý olabiliyor demek ki yada o þube o ay paraya toktur bilemiyorum sadece yaþadýðým deneyimi aktardým, amacým kimseyi yalancýlýkla itham etmek deðil asla..
Düz mevduata aldýðým en yüksek teklif 13,25 ile Fiba'ya aitti geçen hafta.. Fakat 100k eft limiti yüzünden taþýmadým, bu devirde böyle bir limit çað dýþý, þubeden de 50tl eft masrafý istiyorlar en düþük..
Ayrýca T-Bank yeni müþteri pazarlýksýz 13,00 ve Burgan temdit 12,95 idi..
Su anda en iyisi turuncu gibi hem de günlük iþliyor bileþik getirisi de var.Tek handicap hersene nisan ayýnda düþüþ oluyor 0.25 .0.50 bp kadar.
Yer Ýmleri