Originally Posted by
ihtiyar
'' Oksijen hesapta en fazla 50 bin tl. ye uyguladýðýnýz %13 oraný, en az 300 bin tl. için uygulamalýsýnýz. Zaten 3000 tl. boþta kalýyor. Oysa vov ve kiraz hesaplarda üst sýnýr 500 bin tl. Sinema bileti vereceðinize daha fazla paraya 13 orandan faizimizi veriniz '' þeklinde e-postalar gönderdim. Bir kaç arkadaþým da yazdý. Bu foruma bunu teklif ettiðimde rxpu ve birkaç kiþi '' iþin yokmu senin '' türünde tepki yazdýlar.
Aslýnda toplumun yozlaþtýðýný, bölündüðünü, bencilleþtiðini, hep bana rap bana dediðini biliyorum. Yine de kelaynak gibi olsa da kiþisel olarak paylaþmaya, bilgilendirmeye, araþtýrmaya, yardýmlaþmaya gayret ediyorum. Bu durum bazen en yakýnlarýmdakilerde bile '' bu adam manyak mý, çýkarý yok sa neden bize yardým ediyor '' noktasýna getiriyor. Hatta yüzüme karþý müteahhit bir komþum '' Abi sen nasýl bir adamsýn yahu, apartmanda kimse bilmiyor, ikimiz kýrýþalým dedim, baþkasý olsa balýklama atlar. Sen beni dava konusu yapýyorsun '' dedi. Uzun hikaye...... Paylaþmaya devam....
mücadeleci arkadaþlarýmýzý desteklemek lazým. birlikten kuvvet doðar.devamýný bekliyoruz.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Yer Ýmleri