%15 i kaç milyona almýþ.sizin paralar ucuza gitti ozaman .
burasý sadece tezgah altý faizlerin konuþulmasý gereken bir yer. faizle hiç iþi olmayan tipler burasýný günlük gibi kullanmaya baþlamýþ. mevduatçý arkadaþlarda onlara laf yetiþtiriyor, haliyle burasý iþlevi dýþýna çýkýyor. bu durum hissenet forumunun kalitesini kötü yönde etkilemektedir. bu arkadaþlarýn sadece yazýlarýnýn silinmesi yetmez. derdi yüksek faiz almak , alýnmasýna yardýmcý olmak olmayan faiz düþmaný kimselerin forumun bu baþlýðýna bir þekilde yazmasý engellenmeli.
Mart ayýnda %15 oranýn verilip verilmediðini borsadaki tl mevduatý olan þirketlerin 1. çeyrek bilançosuna bakýlarak görülebilir .
Belki daha yüksek oranlar bile vardýr bilemiyorum
Trolleri kaale almayýn .
19 yaþýndayým diyor adam 100 bin garantisini soruyor ama aktif bonoyu sürekli övüyor .
Burayý sabote etmek için geldiði belli neden kaale alýyorsunuz ki görevi belli amacý belli
Oranlar %13 seviyesinde iken kýsa bir müddet sonra %14 leri göreceðiz demiþtim. Bu nedenle mevduat yaparken vadeyi kýsa tutuyorum. 32-45 gün arasý. Þimdi %15 lerden bahsediliyor ki bu da gerçekleþecektir. Refarendumdan sonra gerek dolar kuru gerekse mevduat oranlarýný daha net görebileceðiz.
Kim ne derse desin lafla peynir gemisi yürümez, yüksek faiz yüksek enflasyonu doðurur zýrvasý burada sökmez , ya adam gibi oturup ne doðru ne yanlýþ ve bu durumda ne yapýlmasý gerekiyorsa onu yapacaklar yada düþük faiz, yüksek enflasyon, yüksek kur iþini götürebildikleri yere kadar götürüp ülkeyi duvara toslatacaklar. Ha! duvara toslandýðýnda herkes zarar görürü doðrudur da iþte bu zararý en aza indirgeyip bu iþten en az maddi hasarla çýkmakta akýllý yatýrýmcýya kalýyor. Önümüzdeki haftalar faizlerde öyle yada böyle neþeli günler olabilir ama ne kadar sürer ona bizim gibilerin bir þey demesi mümkün deðil.
Dün açýklama vardý evlere þenlik , efendim HERÝF denilen þahýs yada kurum her ne haltsa referandum sonucu Evet çýkacaðýný bilmiþmiþte ona göre BIST de pozisyon almýþmýþta, BIST` teki belli hisselerde (endeksi zýplatacak hisseler tabi) yükseliþ MANÝPÜLASYON yada hafif tabiriylle SPEKÜLASYON falan deðilmiþ o nedenle araþtýrýp soruþturulacak bir durum yokmuþ. MUÞ, MUÞ ta MUÞ ,MUÞ. Eee! bunlara kim inanýr diye sormak ta bizim hakkýmýz oluyor, inanan belli vatan millet Sakaryacý kesekaðýdý milliyetçileri , beton iþinden nemalanan goygoycu takýmý. Varlýk fonu ve jöleli kendine düþen görevi gayet güzel becerdi bu numarayý yiyen mevduatçý varsa allah akýl fikir versin .
Yer Ýmleri