Allah kahretmesin Usd 3,7477 ile kapadý. Keþke alsaydýk eldeki kalan tl'ler ile.
Allah kahretmesin Usd 3,7477 ile kapadý. Keþke alsaydýk eldeki kalan tl'ler ile.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Valla bu topiði eski form da dahil en baþýndan beri izlerim , belki de son bir kaç yýldýr gördüðüm en enteresan bilgiyi sn. Ahme paylaþmýþ ve laf arasýnda kaynamýþ gözüküyor ve topiðin has müdavimleri herhangi bir yorumda dahi bulunmamýþlar , hayret ki hayret.
sn.Ahme ,
Siz gerçekten ciddi misiniz?
105.000 dolar mevduatýnýzý önceden çekeceðinizi söylüyorsunuz ve orta büyüklükte banka veremeyeceðini en az 1 hafta da bu kadar dolarý toparlayacaðýný ve öyle verebileceðini söyledi ha.
Metallica nýn ünlü And Justice for all þarkýsýndaki þu sözler aklýma geldi. I can't believe.
Piyasa için red allert bence.
Son düzenleme : roxette; 15-04-2017 saat: 01:35.
Bence banka yokuþa sürmüþ, yersen hesabý yoksa istediði gün merkez bankasýndan dövizleri alýp teslim edebilirler.Akbank'ýn sistemi çöktüðü günün ertesinde Burgan'dan Akbank'a swift yapmak zorunda idim.Biraz tedirgin oldum sýkýntý devam ederse ne yapacaðýz dedim Burgan mt ye.O da mb dan nakit alýr teslim ederiz dedi ki miktar Ahme'nin bahsettiðinden çok daha fazla olmasýna raðmen.
Bankalardan yüksek oran almanýn bir yolunu anlatayým uygulayabilen extra kazanç saðlar.90 lý yýllarda bankalarýn klasik uygulamasý tutara göre oran verme durumu nedeniyle istediðim oraný almakta zorlanýyordum.Samimi olduðum bir arkadaþýmla anlaþtým ikimizin parasýnýn toplamýný pazarlýk masasýna koyuyorduk ve belirlediðimiz vadeye oran kovalýyorduk.Anlaþtýðýmýz bankaya parayý gönderiyor orada herkesin kendi hesabýnda kendi parasýný baðlýyorduk.Bankalar sonuçta toplam paraya baktýðý ve biz de orana baktýðýmýz için bir süre bu þekilde iyi oranlar alabildik.Bugüne uyarlarsak ayný uygulamayý ister düz mevduat ister swaplý mevduat isterse taþýmalý swaplý mevduat için uygulayabilirsiniz.Özellikle swaplý ve taþýmalý swaplý miktar barajýna takýlanlar için bir çözüm olabilir.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Sn.roxette, hiç hayret etme; sn.Ahme'nin yaþadýðý ihbarlýda olsa dolarýný çekememe durumu, bu son altý aydýr yaþanan bir vakýa haline geldi. Aralýk 2016'da ve Þubat 2017'de olmak üzere iki kez QNBFinansbank, bu geçtiðimiz hafta içerisinde de Vakýfbank ihbarlý ödeme talimatýmý yerine getiremedi, "merkez bankasý döviz vermiyor, nakit olarak ödeyemiyoruz, arzu ederseniz SWIFT yapabiliriz, 60 usd'da size masraf çýkar" (muhabir banka masrafý hariç) dediler. Özel yetki faizi (%3.70) alýnarak söz konusu bankada devam etmek zorunda kaldým. Inþallah muktedirlerin döviz üzerinde süpriz olacak bir planlarý yoktur!
Haftasonu Hayýrlý olur inþallah...
Yer Ýmleri