Az önce fiinasbank müþteri temsilcisine ING %13 faiz veriyor dedim. bende %13,20 verebilirim dedi.. daha önce 11 üzerine vermiyordu yükselme olacak gibi ama usd de sýkýþtýk kaldýk![]()
Az önce fiinasbank müþteri temsilcisine ING %13 faiz veriyor dedim. bende %13,20 verebilirim dedi.. daha önce 11 üzerine vermiyordu yükselme olacak gibi ama usd de sýkýþtýk kaldýk![]()
Çin bankasý temdit 13.00 oranýnda baðlandý .
Hoþgeldin eksi 50 baz puan veriyor .
Oran olarak geriden takip ediyor .
Genelde diðer bankalarda 50 baz puan o þekilde düþük teklif ediyorlar .
Paranýn da eskisi yenisi olur mu ayný gsm operatörleri gibi buda .
Not : Temdit benim deðil bir yakýnýmýn bilgi vermek için yazdým .
Burgan oraný iyi demek ki haftaya faiz artýrýmý bekleniyor o tarafta sanýrým .
https://www.bloomberght.com/haberler...minini-dusurdu
UBS 3 aylýk USD tahminini 3,80 TL den 3,50 TL ye indirdi... Kýsaca 3 ay sonra USD 3,50 TL olucak diyor... 3,50 TL de dip yaptýktan sonra sene sonu 3,80 TL den kapatacak diyor...
Benimde mevduatýmýn bir kýsmý o bankada eskiden daha iyiydi.Temdit olunca hoþgeldinle aradaki makasý epeyce açýk tutuyorlar.Pazarlýk falana hiç yanaþtýklarýný görmedim banka sitesinde yazýlan oran neyse onu teklif ediyorlar.Ketumluklarý büyük bankalarýn MT ile benzer.
Akbank a 50 bin usd yatýrmaya gittim, ticari müþteri olarak gözüküyor muþum. Tamam vazgeçtim o zaman dedim.
Hemen toplandýlar 2-3 kiþi baþýma düzeltiriz efendim alalým falan sýkýþtýrýyolar, ilginç.
Neyse sonuç akbank 3.40 verdi , fiba 3.75 , fiba dan baðlandý.
Deðerli Üyeler,
Görülen o ki yavaþ yavaþ mevduat faizleri aktif bono faizine yaklaþýyor ve hatta geçmek üzere.
Þayet brüt % 14.30 oraný üzerinde faiz veren Banka var mý ?
Cevaplarýnýzý bekliyorum.
Bu arada merak ettiðim diðer bir mevzu ise burger rodeo falana yatýrdýgýmýz usd ve eur lar 100.000 tl si mevduat garantisine sayýlýyor mu akbank mtsi sayilmiyor diyor.
Söz konusu sorunuzu BÝMER kanalýyla (Bilgi edinme kanunu gereðince )Bankacýlýk Denetme Kurumuna yöneltme hakkýnýz vardýr.
Bu sorunuza istinaden 15 iþ günü içinde resmi yazý olarak size elektronik ortamda cevap vermeleri gerekir.
BÝMER LÝNKÝ:
https://www.bimer.gov.tr/
Yer Ýmleri