bugün bir kaç oran:
Ing %4
Odea %4
Burgan %3.90
Fiba 3.75%
Vakýf 3.40%
bugün bir kaç oran:
Ing %4
Odea %4
Burgan %3.90
Fiba 3.75%
Vakýf 3.40%
Enpara 13.5 yapmýþ 6 aya 100000 tl üzeri
Maliyetinize göre deðiþir tabi ki ama malum zevat alýn alýn nerden bulursanýz alýn 4 olacak 4,80 olacak diyorlardý hergün burada. 7 lafý bile geçti. Benim asýl lafým o tiplere. Þimdi sinsice bekliyorlar dolar baþýný kaldýrsýn da gene foruma gelelim diyeHergün crash crash crash diye baðýrmak demek nerden alýrsanýz alýn dolarý çok güzel olur demektir.
Diðer bir nokta da þu ki dolarcýlarýn maliyeti hergün artýyor mevduat kaybý nedeniyle.
2 yýl buralarda kalýverse dolar dolarý ucuza aldýðýný düþünenlerin bile aðladýðýna þahit olabiliriz.
2013 sonrasý zarar etti mevduatçý diyorsunuz bunu doðru kabul etsek bile peki dolarcýlar 2002-2012 arasýnda ne kadar kaybetti?
Ben sonuna kadar siyaset yapýp sanki ekonomik analiz yapýyormuþ gibi yapanlara kýlým.
Bugün crash diyenler dolarýn diplerde olduðu dönemlerde ekonomimiz þaha kalktý çok iyi durumdayýz diyorlar mýydý mesele bu. Tabi ki demiyorlardý. Çünkü hiçbir þey umurlarýnda deðil yeterki kendi siyasi fikirleri kabul edilsin.
Son düzenleme : mehtapkarayol; 05-05-2017 saat: 17:42.
Ülkenin ÝFLASI dört gözle beklerken crash kelimesini diyen MALUM ÞAHISLARA SESLENÝYORUM.
(Dudu bey, sen hariç.)
Hatýrlarsanýz iþte bu forumda o malum þahýs ile bayaðý kavga ettim, bu sebeple 2 gün tatile yollandým.
Malum þahýs NEREDESÝN !!!
Ýzmir bulunan Gayrimenkul sattýðý gibi Dolara çeviren malum Þahýs NEREDESÝN !!!
Malum þahýs; bunu ölene kadar unutma: Karanlýk ideolojin bu Ülkede hiç bir zaman iktidar olmayacak; o senin savunduðun karanlýk ideolojin, 1991 Yýlýnda YOK OLDU. Sosyal Adalet diye halkýn Kanýný çeken ideolojin 1991 Yýlýnda SSCB daðýlmasý ile YOK OLDU.
Saygýlarýmý sunarým.
Forumu kirlettiðim için özür dilerim.
Bu arada Enpara 100 bin üzere 32 günlüðe %12.75 veriyor.
Dudu amca hissecidir. Dolari sevmez.
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Abla totem yapiyorum desem kizarsin.[emoji12] Soyle ilk once 5Tl olacak sonra bir sifir atacaz Tl'den 50 kurus olacak. Ama abla sen istersen 2 sifir atariz dolar 5 kurus olur.
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Yer Ýmleri