ben mevduat nedir , ne için yapýlýr hiç kafa yormadým, param en fazla 3 günden fazla( hafta sonu mecbur) yani 4 gün baðlý kalsa elim kolum baðlý gibi düþünürüm.., binlerce þeye anýnda yatýrým imkaný var, fýrsat geldiði an paranýn baðlý olmasý , hayali bile üzücü , yalnýz bu iþler ciddi birikim ve zamanlama gerekiyor, ciddi yorucu ve yýpratýcý iþler, emtia tarafý için, zamanlama herþey 1 gün sapma batýþ, 2-3 gün sapma yok oluþ , hele haftalýk sapma bitiþ demektir, bana mevduat yapmak taþ devri çaðýnda tekerleði bulmak gibi geliyor, paraný banka bloke ediyor , çeksen geliri kesiyor, bana uymuyor, yine yapan yapsýn , yanlýþ anlaþýlmayayým, likit fon %15 i ben araþtýracaðým tabii zamaným olursa, bana þu an en uygunu bu, al-sat ayný fiyat, þu an 0,003 günlük dýþýnda veren banka yok, , günlük 0,05 , 0,06 , likit hedef, yakýnda oluþmalý , likit fonlarýn büyüküklerinde sapma olursa düþüþ yönünde bu ilk 0,04 sonra 0,05-0,06 olmalý, çýkaný içerde tutma mantýðý, , bu kaleme ciddi kafa yormak lazým , yazý uzun oldu,

Yer Ýmleri