E-Turuncu neden olmadý?
E-Turuncu'yu ya daha önce kullandýnýz (Þb.kayýtlý ilk Turuncu'yu daha önce kullanmak problem deðil) ya da usul hatasý yapýp E-Turuncu için ilk müracaatý internetten deðil, Þb.den yapmýþ olabilirsiniz veyahut mt.niz sizden gýcýk kapmýþ) ve iþinize taþ koymuþ olabilir...
Abank'ýn VOV Hesap var 60 gün, günlükde %14 veriyor (biraz pasifi var!)
60K +
32 gün için
tbank:
temdit : % 14
yeni giriþ: % 14.5
Odeabank
temdit: % 14.4
yeni giriþ: % 14.4
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Sessizlik, itiraz etmemek iftirayý kabulü anlamýna gelebilir. Bu sebeple aleni bir þekilde ÝTÝRAZ, HATTA ÝSYAN ETTÝM.
Sözlerimin muhatabýna gittiðini(Mehtap haným lafým size deðil.) düþünüyorum. Ancak ayný garabet mantýðý halen devam edeceði kanaatindeyim. Zira 40 yaþýna gelmiþ ve hayatta 3 kuruþ fazla para görmüþ birisine hakikati izah etmek mümkün deðildir.
Saygýlarýmý sunarým.
Ayrýca vade tarihimden itibaren 34 gün geçtikten sonra Aktif 14.30 faiz oranýyla yeniledim.
Son düzenleme : ayberk_08; 12-05-2017 saat: 13:35.
selamlar
temdit ne oluyor arkadaslar birisi acýklayabilir mi diye sormak istedim bir anda
Vakýfbank'dan USD için ilgili ve bilgili genç topikdaþlardan 3-4 gün önce güncel oran talep ettim ama buana kadar bir yanýt alamadým, bende dayanamadým aradým bankayý, önceden de dediðim gibi çok ama çok ketumlar, büyük mücadele sonucu % 4 civarý oranlarýnýn olduðunu öðrenebildim; dolarsevenlerin bilgisine...
Yer Ýmleri