90x.14/365 = 3,452 dönemsel brüt. x.85= 2,934 dönemsel net.
365/90 = 4.0555
1,2934 üssü 4.0555 = yýllýk bileþik % 12,444
90x.14/365 = 3,452 dönemsel brüt. x.85= 2,934 dönemsel net.
365/90 = 4.0555
1,2934 üssü 4.0555 = yýllýk bileþik % 12,444
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Mevduat ta odeabank ile çalýþýrým ama paranýn bir kýsmýný borsada degerlendirdim þu anda tav havalimanindan çýkýþ yapýp Þekerbank a geçiþ yaptým ve 6 ay önce Tav ve Pegasus 12.5 iken bu fiyatlar hayal olacak dediðimde bana gulduler ve hayal oldu %50 prim yaptý
Þimdide Þekerbank bikaç hafta belki 1 hafta belki de 2.3 ay icinde hayal olacak fiyati.
buraya yazmam alýn diye deðil kalýcý olsun diye paylaþmak istedim
1.2 ile 1.23 arasýnda oyun oynuyorlar ve lot topluyorlar
Ýyi yerlere gidecek
Ytd
Ayný hocam paranýn %60 mevduat ta %40 crdfa da kasým da net 24 krþ temettüsü var bankadan daha iyi veriyor ..taþ gibi hisse bide %10 yýlda artýþ yapsa benim icin süper
Arkadaþlar bir konuda yardým ve bilgiye ihtiyacým var.Bir kamu bankasýna KGF kefaletli krediye baþvurdum.Banka sitesinde krediye son baþvuru tarihi 31 mayis kredinin faiz oraný da 0.91 olarak belirtilmiþti. Þubede ki müþteri temsilciside ayný faiz oranýný teyid etti.Bankayla konuþtuðum koþullarda kredi baþvurumu yaptým(kredi son baþvuru bitiþ tarihinden bir hafta önce baþvurumu yaptim) Dün aradýlar bankadan kredimin onaylandýðýný söylediler ama faiz oraný baþta konuþtuðumuz ve bankanýn bana verdiði orandan 0.25 baz puan daha fazla söylendi .Ýtiraz edip nedenini sorduðumda bankanýn bu kredinin faiz oranlarýný artýrdýðýný söyledi mt.bu durumda ben ne yapmalýyým þube müdürüyle de konuþtum hatta biraz tartýþtýk.Ben bankanýn kgf destekli kredi kampanyasina kampanya bitiþ tarihinden 1 hafta önce baþvurdum ve bir kaç kerede þubeyi aradým kredimin onaylanmasýnin hizlandirilmasi icin kredinin onay surecide sanirim bilincli bir sekilde uzatilarak 31 Mayis tatihinden sonraya birakildi bu arada kredi faiz oranlarida guncellenerek kredinin suresi uzatilmis ve oranlar 0.25 puan artýrýlarak 0.91 den 1.16 ya çýkarýlmýþ.Bimere Cumhurbaþkanlýðýna bddk'ya vs internet üzerinden þikayet dilekçesi yazmayý düþünüyorum.baska ne yapabilirim bu durumda ben haklý deðilmiyim.
Yer Ýmleri