ben 1M+ için aldým ama çok daha az miktarlarýn da bu oraný yada çok az altýný aldýðýný gördüm.Fakat bilanço hedeflerini tutturan bankalar bugün oranlara asýlmaz ancak hedefin gerisinde kalan bankayý arayýp bulmanýz gerek.Sanýrým en iyi oranlar bayram tatili öncesi verildi.Son günlere býrakalým dedik ama umduðumuzu bulamadýk.
burgan bank sitesindeki hoþgeldin oranlarýný kaldýrmýþlar
Normalde Þubat sonu itibariyle dolan 12 aylýk hoþgeldin sürem 1 Temmuza kadar uzatýlmýþtý(bazý arkadaþlarýmýn da ayný þekilde) ve %14 olan oranýmýn bu sabah itibariyle %13 olarak güncellenmiþ olduðunu görünce bende eþimin adýna e-Turuncu hesabý aktif edip havale ettim ve tekrar 1 yýl süre ile hoþgeldin faizinden faydalanmayý düþünüyorum. Buarada hoþgeldin sonrasý 75k ile 250k arasý oran %12, 250k üzeri oran %13 tür.. Marluk arkadaþýmýz belki vadeyi yanlýþ hesapladý veya daha önce para yatýrmadan aktif olan bir turuncu hesabý vardý ise onun süresi hoþgeldin vadesinden düþülmüþ olabilir..
Son düzenleme : chilypeppers; 30-06-2017 saat: 16:14. Sebep: imla
Takasbank para piyasasinda islem hacmi 3 milyar 157 milyon tl oldu
GÜN MIN(%) MAX(%) ORT(%) ÝÞLEM HACMÝ(TL) ÝÞLEM ADEDÝ
3 .. ..10.00 .. 14.70 ... 14.16 ... 2,743,568,000 .. 908
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýzmir den aldým..
HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok iyi oran almissiniz. Bana 75K oksijen de olmak þartýyla o oraný teklif ettiler.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri