En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
ciddi sýcak var, dün 51 derecede denizde yüzerken ya bayýldým, ya öldüm, ya suyun üzerinde uyuya kaldým, sanki beynimin içi þu an tuzlu su ile dolu gibi, birde içi kaynýyor gibi, o vakit kadýnýn biri sallayýnca uyandým, kadýn öldünüz sandým dedi, kadýna senin mezarlýk m2 fiyatlarýndan haberin var mý? dedim, az gülüþtük, bu arada kýyýdan 100 metre açýlmýþým, yada dalga beni almýþ olmalý, ya ben sýcaktan açýldýðýmý o an fark edememiþim neyse kendime 3-4 günde gelirim, haziranda 14,75-15,50-16 demiþtim, banklar bu oranlarý vermiþ olmasý lazým, temmuz 17 bellki haftanýn ilk 1-2 günü pazartesi-salý görülüp sonra çýkýþ olmaz gibi, yaný tek bu ay için az karamsarým, sonra rokettt, þu an beynim fokurduyor, stop![]()
Parayý hedefiniz yapmayýn. 1$ Elli kuruþ olacak
duhul: eylül 2012
Geçmiþe gidip analiz yapmaya baþlarsak ohoo.
Þimdiki zamandan geriye bakýp 3.05 çok ucuzdu niye almadýnýz diye sormak iþin kolayý.Mesele þimdi neyin ucuz/neyin pahalý olduðunu kestirebilmekte.
Ben 2.20'lerden beri dolar topluyorum yýllardýr. Demek ki bana göre dolar hep ucuz. Dolar ne kadar yükselirse yükselsin deðerini bir türlü bulamýyor. Bu sadece bu son 4-5 senenin meselesi de deðil. Son 700 senedir böyle. 2002-2013 arasýnda dolarýn soluklanmasý da bizim baþarýmýz deðil, dolarý basanlarýn baþarýsýzlýðý.
Bugün Suriyeliler bile Türkiye'ye kalýcý olarak yerleþmeyi düþünmüyor da Avrupa'yý hedefliyorlarsa Dolar çýkmasýn da ne yapsýn?![]()
Hiç biþey anlamadým.biri açýklar mý
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzmanlar en geç 2 yýl içinde ABD de resesyon bekliyor. O zaman $ in deðeri ne olacak.cok emin olmayýn.kisa vadede dolar güçlenecek hemfikirim ama sonra yükseliþi surduremeyebilir.
2019 a kadar kalmasý yeter.kur 3.42 olsa zaten 3-3.90 arasindaki devalüasyonu herkes sifirliyor.herkes o seviyeyi bekliyor.
2013 haziran bernake'nin parti bitti daðýlýn dediði gündü sanýrsam.
"Türkiye ve dünya piyasalarý dün FED toplantýsý sonrasý yapýlan açýklamalarýn ardýndan çok kötü karýþtý. Borsada düþüþ kapanýþta yüzde 6,82 oldu. Dolar 1.9320 TL ile tarihi zirvesine çýktý. Bu hareketin ardýndan Merkez Bankasý döviz satým ihaleleleri açarak piyasaya altý kez müdahale etti. Ama dolarýn ateþi düþmedi ve yeni rekor 1.9340 TL'ye yükseldi. Altýn 1300 dolarýn altýna gerileyerek eylül 2010'dan bu yana en düþük seviyesine indi. Gösterge tahvilin bileþik faizi de 10 Ekim 2012'den beri gördüðü en yüksek seviyeye çýktý ve yüzde 7.61'e ulaþtý. "
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
17 Mayýs 2013... Gösterge faizi 4,61 seviyesini test etti. Sanýrým tarihi düþük seviye
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri