Bu zarar çýkmaz bence de.ama ne yapmalý.bir ara iddaa sayýsal vb bile denedim.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu zarar çýkmaz bence de.ama ne yapmalý.bir ara iddaa sayýsal vb bile denedim.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu an tabii ki kimse magmaya inemez, okyanus suyundaki 1mg/ton altýný da ayrýþtýramaz.Ama önümüzdeki 10 yýllarda bunun olamayacaðýný da kimse garanti edemez. Teknolojide belirli alanlarda üstsel artýþlar gerçekleþiyor. Bize standart hayat akýþý içinde öðretilenleri de buna göre aklýmýzda yeniden süzerek strateji geliþtirmeliyiz.
NOT: servetbey'in uyarýsýyla baktým. Magma'dan þimdilik ümidi kesebiliriz. %50-%80 SiO2 (yani kum) kalaný magnezyum alüminyum v.s yani hafif metaller.
Son düzenleme : rxpu; 02-07-2017 saat: 15:02.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Gunesin altinda yuzmeyin, sabah erkenden saat 10 a kadar yada ogleden sonra 16 dan sonra yuzun,
bunu bu yasta soyleyecek degiliz ama gene de soyledim.... Sicakligi da gunes altinda olcmeyin,
51-60 ta olur 70-80 de.. koyu renk li bir araba icinde kucuk bebek - kedi - kopek unutmayin -
cami filan da aralik olsun neyse boyle sacma sapan haberler henuz yok haberlerde..
umarim olmaz sali gunundan sonra da siz Turkiye dekiler serinleyeceksiniz. Biz napalim burda................
Son düzenleme : servetbey; 02-07-2017 saat: 15:48.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yiðit buluttan alýntý zaten. Önemli olan o rakam gerçek durumumu anlatýyordu. Yoksa sadece bir yanýlsamamýydý. Þimdi olduðu gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
http://www.mynet.com/haber/dunya/abd...ilir-3122761-1 Bu tip saçma sapan yazýlarý okuyunca da insan da bankalara para yatýrmama hissi oluþuyor. Peki ne yapacaðýz. Nereye dönsek öpecekler se , þahsen en iyi dudaðý ararým. Hiç deðilse zevk alýrýz öpücükten.
Acaba bu tip haberlerle Türkiye üzerine algý operasyonlarý mý yapýlýyor ?
Yer Ýmleri