2 günde 10 krs 3.50 altý beklerken alamadýk gene.çok caným sýkýldý bu ise.
2 günde 10 krs 3.50 altý beklerken alamadýk gene.çok caným sýkýldý bu ise.
Daha yeterince zulalayamayanlar ne yapacak? Olur mu ya TL'ye boðalým falan hiç yakýþýyor mu?
TL'de sýkýlaþtýrma politikasý izlenmeli. Faizler %500'e çýkarýlmalý. Katar'la aramýzý mutlak suretle iyi tutmamýz lazým. Para gelsin de nasýl gelirse gelsin. Ýstedikleri herþeyi satabilirler. Benden izin var.
Dolar 50 kuruþa kadar düþürülmeli.
Dolarýn belini kýracaðýz. Kampanya baþlatýyorum; haydi dolar bozdurmaya!![]()
Neden kabul etmiyoruz. Türk ekonomisi için þu anda en iyi çözüm yüksek kur ve yüksek faiz. Yani her ikisini de ayný anda saðlamak. Neden inat ediyoruz ?
Böylece her iki tarafýnda gönlünü almýþ oluruz.
Yüksek faiz düþük kur cari açýk yaratýyor.
Düþük faiz yüksek kur yurt içinde rant ve varlýk balonlarý oluþturuyor.
Þöyle 5-10 yýl yüksek kur , yüksek faiz politikasý uygulansýn. Her türlü balon ve rant sönmez mi?. Ýnsan tembel bir varlýk , onu üretime ve katma deðer yaratmaya zorlamazsan bunu yapmaz.
Sýfýr cari açýk noktasýna kadar yüksek kur , yüksek faiz.....
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Ben yüksek faiz istemiyorum ki düþük kur istiyorum.Bunu yüksek faiz saðlayacaksa o da kabul.
Hedefim 500k$. Daha deponun %20 si dolu. Þimdi yükselirse ayvayý yerim
500'den sonra zaten tl/usd paritesi ile bir daha alakam kalmayacak inþallah.![]()
3 gundur rus ruble ile birlikte hareket ediyor afrin operasyonu + k.kore ordan fuze salliyor abd obur taraftan buda en cok g.afrika turkiye rusyayi etkiledi..yani durum gelismekte olanlari etkiliyor suriyede ne olup bitecegini kore ne olup bitecegini tahmin edilemeyeceginden dolar uluslararasi piyasada nereye gider icerde nolur tahmin edilemez...ben 138.80,den 70 gram altin aldim 141.60 dan saldim....%100 tek bir enstrumana hicbir zaman tum nakti baglamamak gerek
Yer Ýmleri