Bes Fonlarý forum konusu açýlmýþtýr. Ýlgi duyanlarý paylaþýmlarýyla katkýda bulunmaya davet ediyorum.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=8782
Bes Fonlarý forum konusu açýlmýþtýr. Ýlgi duyanlarý paylaþýmlarýyla katkýda bulunmaya davet ediyorum.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=8782
mesela ben eurolarý son çýkýþta sattým.
þimdi yerine koysam neredeyse en az 6 kuruþ karým var.
ama ben paritede düþüþ beklediðim için bu sefer dolar alacaðým.
olur olmaz.
trenin arkasýndan baktýðým da çok oldu ama en azýndan 3.90'dan dolar almadým.
piyasa böyle.
faizciysen ayda bir bakarsýn.
dolarcýysan sýk sýk bakarsýn.
fx'ciysen tuvalete gitmezsin.
hepsinin anlayýþý farklý getirisi de çok farklý.
füze gibi hep çýksa tamam doðru.
ama füze gibi deðil ki.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Yüzde 15 stopajý düþtükten sonra reel faiz 5 mi oluyormuþ!! Birde dolarcý arkadaþlar belki heyecandan unutuyorlar enflasyon yüzde 9 olup mevduat faizi düþerse dolarýn uçup kaçacaðýný falan mý sanýyorsunuz 😀😀ahþabý yapýþtýrmak için mengene kullanýlýr mengenenin bir ucu mevduat diðer ucu dolar !!arada da tutkal(yabancýdan gelecek döviz) eðer tutkalý bulurlarsa hepimiz pestil oluruz kýmýldayamayýz olay bu!!
3.30 olursa aylýk gelirimizle daha çok dolar alabiliriz yani dert mi þimdi bu? Keþke 50 kuruþa düþse de nasiplensek.![]()
50 kuruþçu bile ümidini kesti.
bana bir sürü hakaret ediyorlar. ne 3,7x ne 3,8x ne 3,9x yüklü alýmým yoktur. sadece 3,87 den 2500$ almýþlýðým var,onuda kumar mantýðý ile aldým parada deðil yani. 250k $'ým sadece %1'i. tekrar ediyorum %59 3,43, %40 3,68 alýmým var. bu benim hesabým kimsenin hakaret etmesine gerek yok,eðer ediyorsa demek ki çekemiyor anten taksýn.
Gecensenenin enflasyon oranlarina baktim temmuzda 1 puan (9.90a)kadar duser sonra yukari sarmaya baslar yilsonu 10.10.50 gibi kapatir.
Kendi kel baþýna derman bulamamýþ olanalr baþkalarýna sayfalarca öðüt veriyor ya insan gülmeden edemiyor.
Yýlbaþýnda 3.50 ortalama dolar maliyeti olan birinin þu an maliyeti 3,71
Þu anda dolar 3.56. Yani %4 zararda
ama öyle kaf daðýnýn ardýndan konuþuyor ahkamlar kesiyor ki sanýrsýn %100 karda
Hep söylüyorum siyasi fikirlerle finansal kararlarý karýþtýran felakete hazýr olsun.
Yer Ýmleri