Vergi paylaþtýrmak ekonominin canýna ot týkayan saçmalýktýr....
Vergi paylaþtýrmak ekonominin canýna ot týkayan saçmalýktýr....
Dostlar,
Ýng e-turuncu hoþgeldin alýyorum 3-4 aydýr
E-turuncu dolar hesabý açarsam hoþgeldin %4 alabilir miyim, ayrýca Ýng getirdiðim dolardan ücret kesecek mi, (swift muhabbeti)
Son olarak çýkýþta swift ücreti ne alýr? Elden masrafsýz çeken var mý?
( müþteri temsilcisini aradým ilginç ama net birþey söyleyemedi)
Valla bu ing banký bende çözemedim ..4 sene önce bir kere turuncu hesaptan tl den faydalanmistim. Geçenlerde gittim yine oran sormaya size yok dediler.forumda arkadaþlarýn bazýlarý yararlandiklarini söylediler.
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn r.lucas,
Þubeye gitmeye, sormaya gerek yok. ING internet bankacýlýðýna giriþ yapýyorsunuz. Teklifleri gözden geçiriyorsunuz, orada muhtemelen e-turuncu teklifi vardýr. Varsa mevcut turuncu hesabý e-turuncuya dönüþtürüyorsunuz ve avantajlý faiz oranýndan yararlanýyorsunuz. Ben de 2-3 yýldýr kullanmadýðým boþ turuncu hesabý bu þekilde e-turuncu hesaba dönüþtürdüm ve avantajlý faizden yararlanýyorum.
dolar alanlar 3.70 den euro alsaydýnýz simdi epey yol almýstýnýz dolar yine buralarda iyi duruyor 3.50 altýna gelemedi merkez izin vermiyor sirketler borclarýný odemek icin dolar alýyor halk alýyor birde sepet oldugu icin euroa yukarý gittikce dolarýda tutuyor...parite gecmisteki gibi 1.50 ye gidermi gidebilir en azýndan ne den dussun avrupada isler abd ye gore iyiyken .. yýlbasýnda dolarý alanýn maliyet 3.77 bugun itibariyle...%2 dolar faizinden aldý diyelim hala tl ye gore %5 kayýptalar...aylýk faize koysan tl ye gore 0.75 daha az getiri var ...siyaset ve jeopolitik nolur bilinmez ekonomik olarak hala dolara gecmek icin somut bir neden bulunmuyor ( sahsen bunun icin 5.6 neden gerekli bana henuz bunlardan 1 i gerceklesmeye basladý) ..sahsen zaten doviz tutmam al sat yaparým 4.07 den aldýgým eurolarý 4.18 den salacam bugun .
Yer Ýmleri